Sziasztok!
Latom "termeltetek",nem unatkoztatok:-)
Amilyen gyakran tudok jovok hozzatok!
Cuppi cicus:Szerencsere en nem nagyon talalkoztam meg eddig olyan emberrel a kozeli barataim kozul,aki ne emlekezett volna a gyerekkorara.Sot egy-ket ismerosom sokszor meg most is gyerekkent viselkedik...
Yuki cica neveben is koszonom,buszken mondtam neki hogy jol tartja magat!
Sora minden nap produkal valami erdekeset.Mostanaban szokasa hogy ha lehuzzuk este a rolot,odaugrik es a kis mancsaval probal kikukucskalni!Az ablak pont egy kis parkra nezz,ahova szivesen viszik a kutyakat setalni..Mar rajottem hogy jobb ha nem huzom le teljesen a rolot igy tud leskelodni

Kis kivancsi!
Szegeny Cuppi gondolom,hogy meglepodott amikor beugrott egy vizzel teli kadba!! Nagyon vicces lehetett.
Errol eszembe jut Yuki aki a furdoben szeret inni egy atlatszo uveg talbol.Az a szokasa,hogy mielott iszik,kapar egy kicsit a tal elott...tunderi.Nemtudom miert csinalja,de imadom olyan mokas!
Nagyon drukkolok,hogy a Panic Maouse idejeben ideerjen!Mi is szivesen beszallnank egy ilyen jatekba,ha rendeltek tobbet.
Ja az "elakadasjelzo haromszoges" kis torteneten jot mosolyogtam.Ebbol is latszik,hogy a cicak es a kocsik is tudnak meglepit okozni!A rendes,nagyvonalu baratokhoz pedig kulon gratulalok,ritka az ilyen!
Kedves Smucesz:Mosolyogva olvastam Herceg kalandjat.Nem semmi cicus hogy a kanape huzataba bujt be!!

Gondolom mennyire megijedtel,mikor nem talaltad.Neha nagyon kulonleges helyeken tudnak elaludni

Az a fontos,hogy meglett,nem lett semmi baja es az egeszbol egy jo kis story lett! Koszi,hogy megirtad nekunk!
Nagyon varjuk a tovabbi fotokat Hercirol!
Szia Anna:Bocsi,hogy ritkabban jelentkezek,igyekszem majd gyakrabban jonni.Nagyon varjuk mar a tavaszt,amikor vegre kilehet majd menni a kertbe!Biztos elvezni fogjak a csajok!Majd egyutt napozunk:-)Ti Cingivel kiszoktatok menni a teraszra?Vagy kertbe?
Sajnos meg a cica wc nem jott meg.Rendeltem nekik kajcsit is,talan jovo heten megkapjuk.Biztos sokan rendelnek ilyenkor kari elott.Ma voltam a Fressbe,kapaszkodjatok,egy XXL-es cica Wc 16.000Ft kerult!!

No comment!
Szoval ha jol ertem a nevek jatekat Adri-Smucesz,Juli-Anna es Gazdi-Cuppi cica:-) Ne felj teged meg kinyomozlak csak mostmar nincs idom vissza olvasni.En a Brigit es Bigit is szoktam hasznalni,kinek mi a szimpi.

Jah a Brigittat viszont soha,semmilyen korulmenyek kozott sem szabad.Koszi!
Szep estet mindenkinek!