MNYÁÁÚ - Általános cicaduma

Hazai fórum a rongybaba cicákról

Re: MNYÁÁÚ - Általános cicaduma

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.12.14. 21:31

Nagyon jó pofa játék. Ha Flokinak és Cuppinak beválik, akkor nekünk is kéne.
Gazdi, nem nyomoztam, csak a macskakaparásban felbukkant. Ennyi. Szép estét Mindenkinek.
Anna

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.12.15. 13:02

Na, akkor már nem csak nekem tetszik a játék.
A Macskaparásban csak a keresztnevem bukkant fel, nemdebár? (A patkányos sztorit kihagytad, abban még több is szerepel.) Különben a "teljes verzió" más helyen is megtalálható, szinte nyomozás nélkül is, de azt már nem árulom el. ;)
Gazdi2

HozzászólásSzerző: bigi02 » 2012.12.17. 00:27

Sziasztok!

Latom "termeltetek",nem unatkoztatok:-)
Amilyen gyakran tudok jovok hozzatok!

Cuppi cicus:Szerencsere en nem nagyon talalkoztam meg eddig olyan emberrel a kozeli barataim kozul,aki ne emlekezett volna a gyerekkorara.Sot egy-ket ismerosom sokszor meg most is gyerekkent viselkedik... ;)
Yuki cica neveben is koszonom,buszken mondtam neki hogy jol tartja magat!
Sora minden nap produkal valami erdekeset.Mostanaban szokasa hogy ha lehuzzuk este a rolot,odaugrik es a kis mancsaval probal kikukucskalni!Az ablak pont egy kis parkra nezz,ahova szivesen viszik a kutyakat setalni..Mar rajottem hogy jobb ha nem huzom le teljesen a rolot igy tud leskelodni :D Kis kivancsi!
Szegeny Cuppi gondolom,hogy meglepodott amikor beugrott egy vizzel teli kadba!! Nagyon vicces lehetett. :-P
Errol eszembe jut Yuki aki a furdoben szeret inni egy atlatszo uveg talbol.Az a szokasa,hogy mielott iszik,kapar egy kicsit a tal elott...tunderi.Nemtudom miert csinalja,de imadom olyan mokas!
Nagyon drukkolok,hogy a Panic Maouse idejeben ideerjen!Mi is szivesen beszallnank egy ilyen jatekba,ha rendeltek tobbet.
Ja az "elakadasjelzo haromszoges" kis torteneten jot mosolyogtam.Ebbol is latszik,hogy a cicak es a kocsik is tudnak meglepit okozni!A rendes,nagyvonalu baratokhoz pedig kulon gratulalok,ritka az ilyen! :doromb:

Kedves Smucesz:Mosolyogva olvastam Herceg kalandjat.Nem semmi cicus hogy a kanape huzataba bujt be!! :atyaeg: Gondolom mennyire megijedtel,mikor nem talaltad.Neha nagyon kulonleges helyeken tudnak elaludni :) Az a fontos,hogy meglett,nem lett semmi baja es az egeszbol egy jo kis story lett! Koszi,hogy megirtad nekunk!
Nagyon varjuk a tovabbi fotokat Hercirol! :sun:

Szia Anna:Bocsi,hogy ritkabban jelentkezek,igyekszem majd gyakrabban jonni.Nagyon varjuk mar a tavaszt,amikor vegre kilehet majd menni a kertbe!Biztos elvezni fogjak a csajok!Majd egyutt napozunk:-)Ti Cingivel kiszoktatok menni a teraszra?Vagy kertbe?
Sajnos meg a cica wc nem jott meg.Rendeltem nekik kajcsit is,talan jovo heten megkapjuk.Biztos sokan rendelnek ilyenkor kari elott.Ma voltam a Fressbe,kapaszkodjatok,egy XXL-es cica Wc 16.000Ft kerult!! :alarm: No comment!

Szoval ha jol ertem a nevek jatekat Adri-Smucesz,Juli-Anna es Gazdi-Cuppi cica:-) Ne felj teged meg kinyomozlak csak mostmar nincs idom vissza olvasni.En a Brigit es Bigit is szoktam hasznalni,kinek mi a szimpi. ;) Jah a Brigittat viszont soha,semmilyen korulmenyek kozott sem szabad.Koszi!

Szep estet mindenkinek!
bigi02

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.12.18. 10:49

Hát nálunk sem Cuppi, sem Floki nem mutatott érdeklődést az ajándékcsomagolás során sem a szalagok, sem a zörgős papírok iránt. Így plusz munkát sem okoztak. :)

Máshol meg - miközben vendégségben vagyunk - a gézengúz sziámi macskakölyök a vacsora közben még az asztalt is lebontja... :rosszall: A használati tárgyak elhordása és megrágása, rongálása is komoly vandálkodásnak minősül. :evil:
A lényeg, hogy minden csak nevelés kérdése! Ti még időben vagyok, ilyenkor nem szabad elkanászodni hagyni a cicaúrfikat és macskahercegnőket. :-P
Gazdi2

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.12.18. 21:09

Sziasztok!
Valahol régebben azt olvastam, hogy a ragdollok nem éreznek fájdalmat. Kac-kac. Már megint ráléptem szegény kis lábára :) Mekorrát visított, jaj még mindig sajog a szívem. Adtam rögtön juti falatot, a férjuram is jól lecseszett, hogy miért hordok papucsot? :) Pl. hogy ne fázzak fel. De nekünk tényleg már Cingi a szerelem :-P
Ezek a cicusok olyan nyugisak, pedig ha jól tudom van bennük sziámi vér. Bár erről is össze-vissza írnak. Cingit nem is kellett soha fegyelmezni, Ő alapból kerüli a konfliktus helyzetet. Érzi ha valami nem stimt.
Hogy állnak a csomagjaitok? Bigi, Gazdi - remélem a héten ideér.
Smuci, egy - két fotót légyszí. Neked persze biztos rengeteg a teendőd, de azért gondolj ránk is :)
Szép estét Nektek
Anna

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.12.19. 11:24

Itt már bizony érződik a karácsony illata... Kép

Ismétlés a tudás, Anna!! :red:

Tessék szépen újraolvasni a http://www.cuppi.hu FŐOLDALÁT! Ott mindent leírtam a fájdalom tévhitről és a sziámi vérről is. Nézd majd meg, aztán várjuk a beszámolót, hogy van-e még kérdésed.

Én időközben írtam a PanicMouse inkorporációnak, akik olyan komolyan nyomják az üzletet, hogy már gmailes email címük is van! Bizony.
Választ is kaptam!

Megszólításra és köszönésre ugyan nem tellett, de a hazai vaterabunkókon edződve szinte már oda sem figyelek az ilyen apróságokra. (Pedig még az állatok is köszönnek egymásnak, látnátok Cuppit és Flokit, valahányszor összefutnak, vagy amikor Floki egy kinntöltött éjszaka után délelőtt benéz a rácsok közt az ablakon az irodámba. Mindig biccent, de a legtöbbször be is nyávog, hiába nem hallom, látom, ahogy üdvözöl. Milyen rendes macska, ugye?)

Na tehát, azt a választ kaptam, hogy a USPS ilyenkor december táján be van lassulva, de legyek nyugodt, az árum úton van és karácsony előtt meg fogom kapni. Hát így legyen.
Gazdi2

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.12.19. 19:53

Kedves Gazdi! Igazad van, tényleg rég olvastam Cuppi hu bevezetőjét. Igazán nem tudatosult bennem , mert nem is értem a ragdoll történetét. Ez a pihe-puha bunda a birman papa hozadéka? Birman és házicica = ragdoll?
Smuci, fantasztikus színkavalkádot varázsoltál, pont ilyen képekre vágytam. Köszi :)
Izgulok a játék érkezése miatt. Ma én pedig Gourmet kaját rendeltem a Zooplus-on. Így 100 HUF dobozonként, remélem Cingi nem fogja megunni, mert fél évi mennyiséget rendeltem :)
Szép estét, sziasztok
Anna

HozzászólásSzerző: bigi02 » 2012.12.19. 22:34

Sziasztok!!!

Vegre megjott a csomagunk! Nagyon orulok hogy idoben megerkezett a cica wc!Nem is gondoltam volna,hogy ilyen nagy!Parom azt mondta hogy egy kistestu kutya is elferne benne.. :lol:
Eloszor kicsit felve neztek a cicak de hamar rakaptak,es egymas utan probaltak ki! Szerintem hamar megszeretik majd.

Szia Cuppi!

Kivetelesen jol nevelt cicak vagytok Flokival!Ritka az ilyen! A zorgos papirt meg valahogy megertem de,hogy a szalagok nem borzoljak fel a cica sziveteket??? :o Nem semmi az biztos.Felek nekunk nem lesz ilyen szerencsenk.
Jujujj a sziami kiscicak nagyon vadocok tudnak lenni ezt mar olvastam valahol,de igazad van neveles kerdese..
Szoritunk a PanicMouse-al kapcsolatban!Mar meg se kellene lepodnom,hogy az emberek nem koszonnek meg a cicak igen...ebbol is latszik hogy mennyivel jobbak nalunk.

Kedves Anna!
En eloszor Birman cicust szerettem volna,de aztan elolvastam a Ragdoll ismertetojet es beleszeretettem ebbe a fajtaba! :ok:
Szerencsere nekunk megjott a csomagunk.Remelem nalunk meg a Shebara nem unnak ra mert en meg abbol shoppingoltam be nekik ;) A Gourmet meg nem probaltam,most egy darabig nem is fogjuk..
Cingi biztos nagyon fogja szeretni.

Draga Smuci!
Nagyon szepen koszonjuk a fantasztikus fotokat! Szuperek lettek! :taps: :) Egesz karacsonyi hangulatom lett tole! Nem csoda,hogy nem tudtal valasztani!
Majd ha diszitjuk a fat en is keszitek par fotot a csajokrol.

Szep estet!
bigi02

Re: MACSKA-JAJJ! - Nagyon kacinfántos ügyosztály

HozzászólásSzerző: bigi02 » 2012.12.19. 22:47

Kedves Gazdi!

Nagy elvezettel olvastam a Rejtozkodes a Kertben-t! Nem semmi egy bitang macska ez a Cuppi!!! :-P Dehat ezert szeretjuk nem??
Keritesen Kibujas-t meg a kollegaknak is elmeseltem mert nem ertettek,hogy miert nem engedem ki a cicakat csak ugy a kertbe!Nekik is van hazimacskajuk es mindig hazajonnek! Na elmeseltem a Cuppis storyt! :tanc:
Az Akut Melyalvas-rol viszont meg sose hallottam!!Hogy mik vannak!! :atyaeg: Kivancsi vagyok a mi cicaink produkalnak-e majd ilyet.
Koszonjuk Gazdi!
bigi02

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.12.21. 05:12

Anna írta:Birman és házicica = ragdoll?

Anna kedves, SZIÁMI + BIRMAN a helyes válasz! Legfőképpen. (Azóta már vannak más receptek is, leginkább olyan, ahol egy harmadik fél is befigyelt a génállományba.)

A kajabevásárlásokat ügyesen csináljátok. Biztos hogy nem nézitek az amerikai túlélő műsorokat, ahol komplett közérteket vesznek meg egyes - hóbortos - világvége hívők? :-P

Mindent a macskákért!! Hajrá.

Valaki vegye majd rá Gazdi1-et, hogy mutassa be a macskaképeit meg a karácsonyi mézeskalácsait. Rám nem hallgat, biztosan szégyenlős.
:ordit:
Gazdi2

ElőzőKövetkező

Vissza: Ragdoll macskák fóruma