Floki kis meretu?A kepeken eleg nagynak tunik.Ejha megkkora lehet egy 10-12 kg kandur???
Biztos szep,de azert en is megijedtem volna elso ranezesre..Itt is latok neha egy ket kandurt,de max 5-6 kg koruliek.Latni a fejukon,es az egesz testukon hogy zomokebbek mint a nostenyek.
Tudom hogy nem illik ilyet kerdezni de ha nem vagyok tul indiszkret te hany kg vagy kedves Cuppi?
A macskamentat megneztem koszonom.Nyitott szemmel fogok jarni,hatha talalok egyet.
Szia Anna: Koszonjuk!!!Igen meg olyan gyerek pofijuk van.A cicavar tegnap este megjott mindenki legnagyobb oromere!
Este mar ossze is raktuk.Teszek fel kepet ahogy a kishercegnok birtokba veszik.Imadjak,de a hatalmas dobozok is nagyon izgalmasak voltak szamukra.Alig varom a karacsonyt,a sok doboz es zorgo zacsi melett nem is kell nekik kulon ajandek! Igen vegulis feltesok,az apuka az USA-bol jott.Az elso het fujkalas utan most szent a beke.Szinte mindig ket cicam volt,alltalaban tesok egy alombol.Imadom nezni oket ahogy egymassal jatszanak,es mivel sokat dolgozom, a parommal egyutt, igy legalabb nincsenek egesz nap egyedul.
Ahh a tv tul unalmas hozzajuk kepest.Amikor elkezdenek jatszani es vegig kergetik egymast a lakason...na olyan program sehol mashol nincs!Mi is szoktunk focizni!De a zorgos madzagos jatek a best of!
Cinginek milyen jatekai vannak?
Hello Smucesz! Milyen hihetetlenul tunderi kabatja van Herceg urfinak??!!!!
Kesz csoda hogy nem akarja levenni..de biztos rajott hogy nagyon jol all neki!
Neha kell egy kis pihenes.Hasznaljatok ki a hosszuhetveget!
Szep,jo,borzongatos,borozgatos Halloweent mindenkinek!!

Ő ezzel ellensúlyozza méretbeli hátrányát a többiekkel szemben.
)