CICAPOFA - Ragdoll képek

Hazai fórum a rongybaba cicákról

Re: CICAPOFA - Ragdoll képek

HozzászólásSzerző: bigi02 » 2012.11.01. 01:48

Kedves Cuppi cica: Nagyon szepen koszonjuk,mi is buszkek vagyunk rajuk! :) Ja az idezetekbe meg nem vagyok profi,koszi a segitseget!
Floki kis meretu?A kepeken eleg nagynak tunik.Ejha megkkora lehet egy 10-12 kg kandur??? :atyaeg: Biztos szep,de azert en is megijedtem volna elso ranezesre..:-)Aztan persze addig csalogattam volna amig meg nem simogatom.. :-P
Itt is latok neha egy ket kandurt,de max 5-6 kg koruliek.Latni a fejukon,es az egesz testukon hogy zomokebbek mint a nostenyek.
Tudom hogy nem illik ilyet kerdezni de ha nem vagyok tul indiszkret te hany kg vagy kedves Cuppi? :cuki:
A macskamentat megneztem koszonom.Nyitott szemmel fogok jarni,hatha talalok egyet.

Szia Anna: Koszonjuk!!!Igen meg olyan gyerek pofijuk van.A cicavar tegnap este megjott mindenki legnagyobb oromere! :ordit: Este mar ossze is raktuk.Teszek fel kepet ahogy a kishercegnok birtokba veszik.Imadjak,de a hatalmas dobozok is nagyon izgalmasak voltak szamukra.Alig varom a karacsonyt,a sok doboz es zorgo zacsi melett nem is kell nekik kulon ajandek! :lol:
Igen vegulis feltesok,az apuka az USA-bol jott.Az elso het fujkalas utan most szent a beke.Szinte mindig ket cicam volt,alltalaban tesok egy alombol.Imadom nezni oket ahogy egymassal jatszanak,es mivel sokat dolgozom, a parommal egyutt, igy legalabb nincsenek egesz nap egyedul.
Ahh a tv tul unalmas hozzajuk kepest.Amikor elkezdenek jatszani es vegig kergetik egymast a lakason...na olyan program sehol mashol nincs!Mi is szoktunk focizni!De a zorgos madzagos jatek a best of! ;)
Cinginek milyen jatekai vannak?

Hello Smucesz! Milyen hihetetlenul tunderi kabatja van Herceg urfinak??!!!! :lol: :taps: Ez a kep,,egyszeruen zabalnivalo! A cica lanyok udvozletuket kuldik,es uzenik hogy kerik a szabo szamat! :tanc:
Kesz csoda hogy nem akarja levenni..de biztos rajott hogy nagyon jol all neki!
Neha kell egy kis pihenes.Hasznaljatok ki a hosszuhetveget!

Szep,jo,borzongatos,borozgatos Halloweent mindenkinek!!

1346535060361.jpg
1346535060361.jpg (9.24 KiB) Megtekintve 5225 alkalommal.

DSCN9431.JPG
DSCN9431.JPG (215.45 KiB) Megtekintve 5225 alkalommal.
bigi02

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.11.01. 06:54

Kedves Bigi! Szuper a cicavár! Nagyon masszív és nem lesz veszekedés, mert Yuki és Sora saját trónszéken fogadhatja Alattvalóit :)
Nagyon jókat lehet ezen is kergetőzni, és bújócskázni.Remélem az elkövetkező napokban Te is sokat pihenhetsz, én szeretem a Halottak Napját, csendes és reményteli.
Anna

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.11.01. 07:13

jAJJ de szépséges váruk van a kisasszonyoknak :)

Brigi : pihenés ? az mi ? :D Ma van a nagyobbik szülinapja úgyhogy nekünk elseje az külön is ünnep :)
smucesz

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.11.01. 08:24

Isten Éltesse a Nagyobbikat :virag: :cake:
Anna

HozzászólásSzerző: bigi02 » 2012.11.01. 23:04

Sziasztok!

Anna: Koszonjuk! Igyekeztunk valami olyan kaparofat valasztani ami hosszu tavon is jo lesz a ket hercegnonek!
Szerintem szeretik :) Holnap nekem melo van de szombaton pihizunk majd.Ez a mai nap eleg gyorssan eltelt! ;)

Smucesz: Boldog Szulinapot a Nagyobbiknak! :taps: Akkor biztos nem unatkoztok.Jo bulizast! Hogy hivjak az unnepeltet?
A Hercegnok sok puszit kuldenek a varukbol :kiss:

Sora es Yuki.PNG
Sora es Yuki.PNG (132.64 KiB) Megtekintve 5234 alkalommal.
bigi02

HozzászólásSzerző: Cuppi cica » 2012.11.02. 13:13

Sziasztok Lányok!

El vagyok ájulva ezektől a gyönyörűséges képektől, mindtől.

Smuci megint magasra tette a lécet. Minden szempontból. A beöltöztetett Herceg fotói egyszerűen lebilincselőek. A jól elkapott, tágra nyílt szemű arckifejezésével pedig annyira humoros, hogy azonnal kacagásra késztet :lol:, ragyogó alkotás. Egy ilyen összhatást a legnehezebb elérni egy spontán fényképpel, ám a korábbiakból látva már tudom, hogy Adrinál a pillanat eltalálása nem csak nem véletlen, de még különleges művészi érzékkel is párosul. Szerencsénkre, mert ez maradandó élmény és szerintem Ti is így vagytok vele.

Szuper program lehetett az élő kis szőrmókot beöltöztetni például az unalmas és élettelen játékbabák után, biztos, hogy a gyerekek is nagyon élvezték. :-P
Tényleg köszi a képeket, naponta többször is rájuk pillantok azóta, és tegyük hozzá, hogy egyszerűen dögönyöznivaló a kis barnuló cicamica. Milyen jó, hogy rongybaba és nem egy házi cirmos, ugye? Azzal ilyet aligha lehetett volna megtenni, viszont jó pár karmolást beszerezhettetek volna a próbálkozások közben.

Hát ezért is éljenek a RAGDOLLOK!

Még szinte magamhoz sem tértem a Smuci képei okozta kábulatból, amikor megjelent ez a gigantikus kaparóvár-kolosszus. Brigi, gratulálok, fantasztikus ajándék a cicusoknak. Nem utolsósorban pedig egy látványos bútordarab, ami feldobja a lakás és a szoba hangulatát. Ezek a nagyméretű kaparófák bár drágák, hosszabb távon mindenképp megtérülnek, hiszen nem cseréljük le őket 4-5 év múlva sem, sőt. További kiegészítőket, külső upgrade-ként folyamatosan kaphatnak, pl. rálógatott gumipókot, zizegő tollas papagájt, különféle bojtosvégű madzagokat.

A kép annyira pazar, hogy folyton tátva marad tőle a szám. És bevallom, egy kicsit irigylem is a cicákat. Nekünk szerintem nincs ilyen jó dolgunk és ilyen kényeztetésünk. Szerintetek?

Floki "viszonylag" kis méretű nőstény. Itt a viszonylagon van a hangsúly, ami azt jelenti, hogy sok nőstény cica bizony nagyobb testű és méretű nála, a kandúrok aztán pedig kiváltképp. Mindazonáltal Floki igencsak bélpoklos, így nézték már vemhesnek is... :jezus: Ő ezzel ellensúlyozza méretbeli hátrányát a többiekkel szemben. :-P Ennek akkor van jelentősége, amikor verekedni kell és védeni a territóriumot. (Azaz minket valamennyiünket.)

Most pedig Brigi kilós kérdésére a válasz. A jobb felső sarokba beírtam azt a szót a kereséshez, hogy kilós és voilá... :taps: (De nekem könnyű dolgom volt, mert tudtam, hogy kérdésre egyszer már megírtam, nem is olyan régen. :red: )

A most ide nem illő részeket kihagytam, azt jelölik a pontok.

smucesz írta:Re: MNYÁÁÚ - Általános cicaduma
HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.10.12. 12:46

...
Cingi, Cuppi a súlyotokról szabad érdeklődni? Tudom a lányok súlyra kicsit kevesebbet nyomnak, de kíváncsi vagyok :)
...
Cuppi cica írta:Re: MNYÁÁÚ - Általános cicaduma
Hozzászólás Szerző: Cuppi cica » 2012.10.12. 21:29

...
Cuppi 4 kilós amióta felnőtt. A tömege (nem a súlya!) nem változott. És ez így is van jól. Egy egészséges felnőtt ragdoll kandúr szerintem minimum 6 kiló, de inkább 8, tehát valóban ők a nagyobb testűek. Már a fejük is busa (minden macskánál), többnyire abból meg tudom mondani ránézésre, hogy ez nőstény vagy kandúr, akkora a különbség. :-P
...
Cuppi cica
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.11.02. 18:09

Brigi : jajj egyre szebb képek :sziv:
A nagyobbik neve Hanga és köszöni a köszöntéseket , büszkén lépett az ötévesek csapatába :-P

Anna: én is szerettem a Hp-t de inkább az Alvilág Urai sorozat a legek legje nálam :)

Gazdi : hát pedig ez csak telefonos, mert az volt hirtelen kézközelben, de örülök, hogy tetszik.
Viszont ihletet is kaptam a lányoktól így készülőben egy képsorozat is. :red:
smucesz

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.11.05. 11:20

Hoztunk egy videót :)
imádom amikor riszál ugrás előtt :-P

http://www.youtube.com/watch?v=z0UCmb08Xws
smucesz

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.11.08. 12:44

Időközben 6 hónaposak lettünk :)
Picit megnőttünk az elmúlt hét alatt (csak onnan vettem észre, hogy egy hete még elfért a kanapén kinyújtózva is)
Csatolmányok
DSC02506.JPG
6 hónapos
DSC02506.JPG (166.9 KiB) Megtekintve 5225 alkalommal.
smucesz

HozzászólásSzerző: Cuppi cica » 2012.11.11. 09:31

A napokban Flokinak komolyabb összetűzése támadt egy csavargó kandúrral, nagy nyervogásra lettünk figyelmesek egyik hajnalban. Az éjszakai járőrünk pedig bicegve baktatott fel a lépcsőn ezek után. Pár napig ápolta magát. Először úgy sántított, mint akinek tényleg komolyan megrándult az egyik mellső lába. Cuppi élvezte a helyzetet, Floki kevésbé volt mozgékony és kergetőzni sem tudott vele.

Ahogy figyeltük, Flokinak igen gyorsan javult az állapota. :sun:
Csatolmányok
Cuppi legelészik.jpg
Csak az a szép, zöld gyep! Az fog nekem télen hiányozni...
Cuppi legelészik.jpg (178.38 KiB) Megtekintve 5217 alkalommal.
Floki napfürdő 01.jpg
Floki napfürdő 01.jpg (129.2 KiB) Megtekintve 5219 alkalommal.
Floki napfürdő 02.jpg
Floki napfürdő 02.jpg (123.73 KiB) Megtekintve 5219 alkalommal.
Cuppi cica
Adminisztrátor

ElőzőKövetkező

Vissza: Ragdoll macskák fóruma