Háhá, hogy eltátotta a száját a kis ünnepelt! Aranyos kép és persze megint éppen az az egy tizedmásodperc lett megfogva, amitől fotó a fotó.
Hercegnek és Cinginek milyen hangja van? Nyávogást is lehetne feltölteni ide... Cuppi pl. nagyon változatos hangokon tud panaszkodni, méltatlankodni vagy épp viháncolni. Tud beszélgetni, úgy, hogy válaszol minden kérdésre (ha akar) és amikor ezt valaki "külsős" hallja nálunk, mindig azt mondja, hogy hihetetlen, ez a macska beszélget veletek... megint máskor énekel, sőt trillázza és még cincogni is szokott, rendkívül magas és vékony hangon, de azt már mi sem bírjuk nevetés nélkül megállni.

Néha annyira furcsa hangokat ad ki, hogy látszólag még ő is meglepődik.
Mostanában új szokása van, olyan hangosan kezd dorombolni, hogy végül köhögni kezd.... na meg persze közben hatalmas adag nyers húsokra gondolhat, mert akkorákat nyel, mint amikor egy ember hangosan csuklik. És csak nyel és nyel ... és mi arra ébredünk, hogy a macska a fülünk mellett nyel. Majd helikopter érkezik (ultrahangos dorombolás) végül fuldoklás és újra nyelések... Ezt tehát a legújabb keltésünk. Azt hiszem a digitális ébresztőóra most már tényleg mehet a Vaterára, mert Gazdi1 semmi hasznát nem veszi.
Cingi korábbi képei jók voltak, így nincs kifogás Anna, tessék olykor minket is meglepni pár újabb szerzeménnyel (de ne túlontúl közeliek legyenek

, hanem látszódjon az egész macska). Azóta nem volt "félrelépés"?
Adri, nahát, éppen a kisfilmeket kihagyni??! Áhhh, nagy hiba volt. Azok a legjobbak és hatásos zenét is készítettem aláfestésnek.
Szerintem azért is megnézheted, mert éjszakai infravörös felvételek madártávlatból, így nincsenek véres jelenetek köztük, csak Floki pofozkodik. No persze nem kényszer a disznó-orr!
Herceg a szőnyegrojtokkal is szokott verekedni?
Cuppi kérdezi, hogy mi az a beiskolázás? Cingi is macskaparni fog tanulni? Vagy apportírozni?
CUPPI VAGYOK...

A GAZDI MOST ELMENT EGY KICSIT, DE NEM IS BAJ, MERT ELFOGLALTAM A HELYÉT GYORSAN. CINGI MIKOR FOG VERSET ÍRNI? MÁR VÁROM. HERCEG MIT SZÓL A GÖRÉNYEKHEZ?

MOST MEGYEK KAPARNI.