Luca000 írta:Nem reklamoztam semmit, nincs ra szüksegem megmondom öszinten, azt viszont hogy kiallitasi kepet feltettem, elnezest kerek, nem tudtam hogy nem szabad.... en büszke vagyok a macskakra....
De megjegyztem hogy ti kertetek velemenyt, meg te irtad hogy csinaljak uj temat ha van es irjam le a fajtaval valo tapasztalatomat.... de sajnos felesleges volt, elnezest, töröltem is...
Javaslom, hogy ha idevetödik egy masik tenyesztö esetleg tapasztalt tarto, jelezzetek neki hogy ez egy barati forum 1-2 emberrel, nem kivantok mas szemelyt bevenni.... ezt jo tudni...
Azért válaszolok, mert hamarabb írtál, mint a "döntésig" juthattam volna. Remélem megtisztelsz azzal, hogyha én írok neked, te elolvasod.
- Senki nem beszélt konkrét "üzleti" reklámozásról, sokkal inkább arról, ahogy magadat előadtad, önreklámozásról, a szó átvitt értelmében. Tartok tőle, hogy nem is érezted, hogy milyen azt olvasni.
- A feltöltött képek szuperek voltak és én voltam az első, aki megdícsérte őket!!
- Most akkor én is töröljem a dícséretet?
- Mi, ahogy írtad, valóban kértünk téged, hogy írj, így megszólítottunk, neveden neveztünk. Te nem szólítottál meg minket, nem válaszoltál, nem köszöntél vissza senkinek semmit, csak töltötted a személytelen képeket és a személytelen "oktatószöveget" egy igen furcsa stílusban. Ha megtisztelnek azzal, hogy megszólítanak és köszönnek neked, illik válaszolni. Én így tanultam gyerekkoromban. Ez nem kioktatás.
- Ám nem csak az a gond, hogy személyre szólóan már nem kaptunk választ, hanem az is, hogy csak személytelen szövegeket és önálló témanyitásokat kaptunk, amikről előtte meg sem kérdezted, hogy egyáltalán... szeretnénk-e, érdekes lehet-e, nem tudjuk-e már, nem beszéltük-e már ki oda-vissza kétszer? Ez a fórum kapcsolódik, mint a nevében is látható, egy weboldalhoz és ahhoz fűz megjegyzéseket, abból indul ki, ezt neked is illett volna figyelembe venned. Az ott már rég elolvasható dolgokra építeni a mondandóidat, hogy ne ismétlődés legyen az, amit "újként" írsz, hiszen akkor ezt minden új fórumozó tag eljátszhatná és hová jutnánk? Ráadásul mind jól megsértődne, ha ezt észrevételeznénk, mégsem lenne igazuk.
- Valóban nem macskatenyésztőknek szól az oldalunk, sem a főoldal, sem a fórum. Ilyet senki nem is állított, de nem is számítottunk rá, hogy ilyen indíttatásból egyszercsak tucatnyi különálló macskaképpel árasztanak el minket, hiszen arra ott van a Google Képek keresése. Mi nem szeretnénk sem tenyészteni, sem eladni és így talán csoportosan, ömlesztve, saját nevelésű macskaképeket sem látni, hiszen akkor a cica egyénisége már elveszik, a lényeg elsikkad. Az már nem a tiéd. Nem csak a tiéd. A KEVESEBB TÖBB. Szerintem elég egy macskáról írni, arról, amelyik valóban a tiéd!
- Mivel nagyon helyes a macskád és a képek is jók, amiket bemutattál róla, úgy gondolom, itt kellett volna megállni és ennél nem tovább menni, különösképpen nem a (kép)mennyiség irányába.
- Én részemről mindig kihangsúlyozom, hogy a véleményemet minden esetben sok éves tapasztalat és gyakorlat igazolja vissza, állatorvosi ismeretekkel képezve magunkat pedig még tovább juthatunk, ám ez nem jelenti azt, hogy másnak nem lehet egy témában eltérő véleménye. Én tiszteletben tartom azt is, de akkor - hozzám hasonlóan - illik azt is megindokolni, hogy miért vagy más véleményen és nem csak tényként közölni: ez rossz, az nagyon jó, ez megint rossz, az szuper.
- Sajnos meg kell cáfoljak több témát is, amiket leírtál és bizony az állatorvosi praxis is sokszor rámutat arra, hogy azért mert valaki tenyésztő, még nem biztos, hogy mindentudó. Pl. a 8-10 éves koruktól száraztáppal túletetett, vagy azt csak szabad módon elérni képes macskáknak bizony komoly problémája származhat 10 éves kora felett ebből az életmódból. Én erről hosszasan írtam már hónapokkal ezelőtt is, de arra nem vetted a fáradtságot, hogy ezeket megnézd, elolvasd. Hatalmas lendülettel közölted számos állítás ellenkezőjét, ami nyilván azért helyes,
mert te fiatalkorú cicákkal úgy csináltad, csinálod.- A sértődött megjegyzést, mely szerint bárkit is be "kellene venni ide" vagy ilyesminek feltételei lennének, visszautasítom. Ha elolvastad és értelmezted volna, amit mi mindnyájan írtunk neked, akkor tudhatnád és láthatnád, hogy milyen örömmel és lelkesedéssel fogadtunk téged és az első képeidet is. Sajnálom, hogy nem sikerült ezt tovább folytatnod, ami nem rajtam múlott, de én felelek ezért az oldalért. A történteket egy bizonyos határon túl nem tudtam szó nélkül hagyni és mindezt itt és most, még a legelején kellett tisztázni, mert később csak kellemetlenebb konfliktus lett volna belőle.
Részemről a témát lezártnak tekintem. A véleményedet nyugodtan megírhatod, az oldalt továbbra is használhatod, kérnélek azonban, hogy olvasd el, amiket jeleztem és meg fogod érteni, hogy miről beszélek, mind a tartalom, mind a hangulat szempontjából.
Köszönjük,
Gazdi2