Anna írta:Nem kapott megerősítő email-t és nem tud regisztrálni Eliza Gazdija.
Én személyesen voltam a megerősítő email. Én írom azt a bizonyosat. Neki is megírtam a mailbox.hu végű címére, de sajnos nem jött válasz tőle. Ha nem kapta meg a levelet, lehet, hogy levélszemetek közé került nála? Ha kapcsolatban vagytok, kérdezz rá, nézze meg jobban. Privát üziben átküldhetem a teljes mailt, amit írtam neki, azt is, hogy mikor és milyen címére. (Arra, amivel regisztrált.) Azért ennyire nem körülményes a bejutás hozzánk, leszámítva a kezdeti malőrt, amit elhárítottam, és amin ő már túl is jutott. Tehát már regisztrálva van Eliza, csak éppen aktiválnom kellene, ehhez viszont várom, hogy jelezze, hogy elolvasta a szabályzatunkat és egyetért.
Cuppi nincs lent velem napközben, bár egy időben előfordult, hogy gyakrabban levittem és elvolt. De évek óta nem szereti az irodát és megáll az ajtóban, majd nyervogni kezd, fel akar jönni. Így aztán nem tartóztatom, ezért pedig a legjobb megoldás, ha le sem viszem, úgyis nyűgös.
A fehér tájon én is megdöbbentem ma, pedig már majdnem elraktam a Hóembert.
Elő vele és a kiscsizmákkal cicamicák!A munkák valóban úgy vannak, ahogy írtad. De azért csurran-cseppen olykor az időmből, hogy itt is legyen jelenésem.
Anna, a kutya témát meg se hallottuk.
Szia Brigi, de rég láttalak! Az a kis hapcizás belefér. Nálunk Cuppi már régóta produkál ilyet, elég ha az ablakot kinyitod 30 mp-re és a közelben van, vagy ha úgy érzi, hogy neki nagyon melege van és kiül hűsölni a klíma fújásirányába... aztán máris jön a prüszkölés, ami lehet orrfolyásmentes, vagy nem mentes... de semmiképpen sem komoly dolog és rendszerint hamar múló tünetegyüttes. Amikor esetleg vírus okozza, az már más tészta, annak más velejárói is vannak. Nálunk egyszer Cuppinak úgy be volt dugulva az orra, hogy orrcseppet is kellett adni neki, az nem volt egy gyalog-galopp, viszont tudott aludni utána és nem horkolt álmában. Még buborékokat is fújt az orrán és a szemei is könnyeztek, alaposan megviselte szegényt. De az nem meghűlés volt, hanem vírus, amit akár embertől is elkaphat (ha nem is mindet, de egyes fajtáit igen).
A pasinapon és a nőnapon nagyon jót szórakoztam, amit írtál. Nálunk viszont pont fordítva van. Gazdi1, Cuppi és Floki minden nap kényeztetve vannak (de még hogy!), fiúk napja ellenben soha nincs.
Hát nem érdemlem meg azt az egy napot? Tessék megszavazni.
(A többi pasi most nem érdekel.
A műtermi fotózásra valóban befizettünk, de csak várunk és várunk.. mi a helyzet Smucesszzzz!!??
Jó hógolyózást a hógolyócicáknak is. Mi pedig szervezzük a Macskabált.

Bár ahogy hallom, ti is esztek mindent, ami röfög, vinnyog és nyihog.
Még akkor is, ha nem tudjátok. Gazdiék is folyton szörnyülködnek. Pedig mindig mondom nekik, hogy itt a sok egér, vegyenek belőle és máris le van a gond róluk. Ezekről legalább tudjuk, hogy mit tartalmaz.
Előre is kíváncsian várunk róla mindent, amit csak megtudhatunk és persze néhány jól sikerült képet indításnak, hadd örvendezzünk.

Jo hogy ide talaltal.