MNYÁÁÚ - Általános cicaduma

Hazai fórum a rongybaba cicákról

Re: MNYÁÁÚ - Általános cicaduma

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2013.03.14. 23:51

Anna írta:Nem kapott megerősítő email-t és nem tud regisztrálni Eliza Gazdija.

Én személyesen voltam a megerősítő email. Én írom azt a bizonyosat. Neki is megírtam a mailbox.hu végű címére, de sajnos nem jött válasz tőle. Ha nem kapta meg a levelet, lehet, hogy levélszemetek közé került nála? Ha kapcsolatban vagytok, kérdezz rá, nézze meg jobban. Privát üziben átküldhetem a teljes mailt, amit írtam neki, azt is, hogy mikor és milyen címére. (Arra, amivel regisztrált.) Azért ennyire nem körülményes a bejutás hozzánk, leszámítva a kezdeti malőrt, amit elhárítottam, és amin ő már túl is jutott. Tehát már regisztrálva van Eliza, csak éppen aktiválnom kellene, ehhez viszont várom, hogy jelezze, hogy elolvasta a szabályzatunkat és egyetért.

Cuppi nincs lent velem napközben, bár egy időben előfordult, hogy gyakrabban levittem és elvolt. De évek óta nem szereti az irodát és megáll az ajtóban, majd nyervogni kezd, fel akar jönni. Így aztán nem tartóztatom, ezért pedig a legjobb megoldás, ha le sem viszem, úgyis nyűgös. :ordit:
A fehér tájon én is megdöbbentem ma, pedig már majdnem elraktam a Hóembert. :hoember: Elő vele és a kiscsizmákkal cicamicák!
A munkák valóban úgy vannak, ahogy írtad. De azért csurran-cseppen olykor az időmből, hogy itt is legyen jelenésem.

Anna, a kutya témát meg se hallottuk. :nem: :o
:rosszall:

Szia Brigi, de rég láttalak! Az a kis hapcizás belefér. Nálunk Cuppi már régóta produkál ilyet, elég ha az ablakot kinyitod 30 mp-re és a közelben van, vagy ha úgy érzi, hogy neki nagyon melege van és kiül hűsölni a klíma fújásirányába... aztán máris jön a prüszkölés, ami lehet orrfolyásmentes, vagy nem mentes... de semmiképpen sem komoly dolog és rendszerint hamar múló tünetegyüttes. Amikor esetleg vírus okozza, az már más tészta, annak más velejárói is vannak. Nálunk egyszer Cuppinak úgy be volt dugulva az orra, hogy orrcseppet is kellett adni neki, az nem volt egy gyalog-galopp, viszont tudott aludni utána és nem horkolt álmában. Még buborékokat is fújt az orrán és a szemei is könnyeztek, alaposan megviselte szegényt. De az nem meghűlés volt, hanem vírus, amit akár embertől is elkaphat (ha nem is mindet, de egyes fajtáit igen).

A pasinapon és a nőnapon nagyon jót szórakoztam, amit írtál. Nálunk viszont pont fordítva van. Gazdi1, Cuppi és Floki minden nap kényeztetve vannak (de még hogy!), fiúk napja ellenben soha nincs.
Hát nem érdemlem meg azt az egy napot? Tessék megszavazni. :cool:
(A többi pasi most nem érdekel. :-P)

A műtermi fotózásra valóban befizettünk, de csak várunk és várunk.. mi a helyzet Smucesszzzz!!??

Jó hógolyózást a hógolyócicáknak is. Mi pedig szervezzük a Macskabált.
Gazdi2

HozzászólásSzerző: Anna » 2013.03.15. 20:21

Sziasztok!
Remélem Gazdik, Cicák a jó meleg lakásban, Flokit sem nehéz ilyenkor marasztalni, gondolom feladja a szabadságvágyát ebben a cudar időben. Cuppinak nem fog hiányozni amikor majd megint világgámegy? ( Cuppikám, ne irigyeld a KIs Csavargót, igenis jó dolog szobacicának lenni. Lehet, hogy eljön az az idő amikor Floki feladja a szabadságharcot és többé Gazdi nem tudja majd kitenni :) Addig pedig úgyis randiztok a kertben.)
Yuki, remélem kevesebbet prüszkölsz. Cingi is szokott. Néha félek is, nem ránk allergiás-e :) Brigi, írj gyakrabban!!!!
Gazdi, mi ez az eb ellenségeség? Amúgy én félek a kutyáktól, de a havanessek tetszenek :-P
A pasi napot szerintem megérdemelnéd az év mindennapján, Gazdi hajrá. Én is gyakran tartok nőnapot, éppen ma is :)
Smuci én is hiányollak , gyere azokkal a képekkel.
Anna

HozzászólásSzerző: Cuppi cica » 2013.03.19. 02:32

Kedves Anna és kedves Többiek! :doromb:

Az biztos, hogy csak a meleg lakásból volt jó kinézni a hóviharba és a hirtelen jött szeles-jeges időbe. Próbáltam minél többet aludni, mert ilyen körülmények közepette nem jó ám egereket hajkurászni, meg kaparófára ugrálni, hát még porszívózni.
Flokit nem hívtam, de nem is marasztaltam. Mégis gyakran besündörög mostanában és a Gazdiék által kirakott szép barna takarómra heveredik az ágyon. Nagyon tudja, hogy mi a rend, mindig vigyázba áll vagy ül és bár szeret kigáncsolni, meg lökdösődni, azért rendes macska. Az egeret kipofozza, az almot bepofozza, mindent ellenőrzök utána. Csak hát kicsit féltékeny rám, mert én sokkal szebb vagyok és ha csak rápillant a farkamra, elfogja az irigység. Továbbá nem kértem személyi trénert, Floki személyében mégis kaptam. De hogy minek? Jó formában vagyok én, nem kell nekem futópad, meg noszogatás... minek az a sok futkosás? A sok egér úgyis megvár.

Azért Flokit is meghívtam a szülinapi macskabálomra, hátha marad pár cupákos csirkecsont vagy bőrke neki. Hadd egye.
Talán még egy virgácsot is kaphat a kis csizmájába.

A kertbe még nem megyek ki, mert cidrici van, Floki viszont anélkül is bejön nap mint nap, hogy randevúra hívtam volna.

A Gazdi nem ebellenes, az én vagyok kéremszépen. Kutyákról a fórumon csak akkor beszélhetünk, ha új vakkancspástétom érkezett a Fresibe, mert a régieket már mind unom. :yarn: Bár ahogy hallom, ti is esztek mindent, ami röfög, vinnyog és nyihog. :atyaeg: Még akkor is, ha nem tudjátok. Gazdiék is folyton szörnyülködnek. Pedig mindig mondom nekik, hogy itt a sok egér, vegyenek belőle és máris le van a gond róluk. Ezekről legalább tudjuk, hogy mit tartalmaz.
Ami viszont biztos, hogy sem én, sem Floki nem szeretjük a tenger gyümölcseit. Ami csak tátog, annak halíze van és pfúúúj, nekem nem kell, egye meg más. Brrrr..... :kuss:

Megnéztem a rokonkát Smuci macska képein. Vagy Ő nem is macska? Csak Herceg a macska? Csak mert a Smuci is olyan cicás név. Na mindegy, már kezdek belezavarodni, biztosan a tavaszi fáradtság teszi, hogy egy kicsit lusta vagyok gondolkodni. A fő, hogy a rokonka nagyon szépen cseperedik és bizony a bundánk hasonló színére mindig nagyon odafigyelek ám. Kandúr pajti, jó lenne közösen játszani. Na majd a bálon. Remélem idetaláltok és nem tévedtek el. Cingit már útbaigazítottam, de még Hercegnek is küldök egy térképet, elvégre is ő a férfi a háznál.

Küldtem ki meghívót Soráéknak is, valahogy ők is meg fogják oldani az eljövetelt azt üzenték.
Ám most van egy sokkal fontosabb bejelentenivalóm. Vendég érkezik hozzánk, azaz új macsek jön a fórumra, Eliza. :ezigen: Előre is kíváncsian várunk róla mindent, amit csak megtudhatunk és persze néhány jól sikerült képet indításnak, hadd örvendezzünk. :celebrate:

Egérfogós szép éjszakát, sok durmolással. Én kezdek.
:sleep:
Cuppi cica
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: smucesz » 2013.03.19. 08:24

SZIASZTOK!

Most végre írni is van egy kis időm :)

Cuppikám , hát nagyon elfoglalt vagy akkor mostanság :) Floki gondoskodik róla, hogy a szülinapi bulidon beleférj a party ruhádba :D
Sok alvásos technikádat Herceg is előszeretettel gyakorolja és tökélyre fejlesztette már :) és bizony mi is megnéztük a galériában, hogy ennyi idősen szinte egyformák voltatok :)

Anna: Mesélj majd Te is :) Cingi is biztos megnőtt mióta utoljára mutogattad nekünk ;)

Brigi is régen járt erre, mesélhetne ő is a szépséges szőrgombócok napjairól :)

Elizát meg mi is várjuk :) Üdv köztünk :)
smucesz

HozzászólásSzerző: Eliza » 2013.03.19. 16:03

Köszöntök minden ragdoll gazdit, nekünk egy ragdoll cicánk van, 5év 4hónapos .
Neve Elizabeth, de mi Eliza -nak hívjuk.
Nagyon kedves, barátságos, nyugodt cica.
Egyelőre szétnézek itt, sok szép ragdoll fotót is láttam.
Eliza

HozzászólásSzerző: Eliza » 2013.03.19. 21:51

Egész délután nézegettem a fórumot, de még nem jutottam most sem a végére:)
Kissé képbe kerülök legalább.
Köszi hogy vártátok Elizát!
Eliza

HozzászólásSzerző: bigi02 » 2013.03.19. 22:11

Szia Eliza!
Nagy orommel koszontunk teged a tagok kozott! :wave: Jo hogy ide talaltal.
Gyonyoru a fotod,szep,nagy lany vagy te is akkar csak a mi Yukink ;) Ilyen szinu ragdoll cicust meg nem is lattam!
Nezegess csak es ha lesz kedved majd irj. :doromb:
Puszi
bigi02

HozzászólásSzerző: Eliza » 2013.03.19. 22:19

Köszi.
Mivel 2macskánk van, nagyon megakadt a szemem a KETTŐ BICOLOR ragdollon !
Szerintem Eliza teljesen szokványos színű, blue lynx point.
Eliza

HozzászólásSzerző: bigi02 » 2013.03.19. 22:25

En meg csak kezdo ragdoll tarto vagyok ezert nem nagyon ismerem a szineket,de szerintem a Blue lynx point nem szokvanyos!
Nagyon szep kulonleges szine van es a bundaja igazan fenseges!!! :tanc:
Orulok,hogy megakadt a szemed Yukin es Soran ;) Minket a Bicolor szin fogott meg a leginkabb,persze ha tehetnem minen szinbol valasztanek magamnak.. :red:
Azert vannak ketten,mert sokat dolgozunk es igy legalabb nem unatkoznak..
bigi02

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2013.03.19. 22:27

Szia Eliza!

Ne kicsinyítsd a képet, az utolsó már bélyeg méretű lett, Cuppi alig birta kivakarni, még a szemüvegemet is el akarta kérni. :tudor:
A fórum programja automatikusan átméretezi a képet az általam beállított ideális maximumra, ha túl széleset küldesz, úgyhogy ne vacakolj vele, küldd úgy, ahogy van.
Nálam az első képed mérete pont ideális, szépen betölti a képernyőt itt, ahol most nézem, a másik monitoromon pedig a fele képet, szóval jó lesz az a többieknek is. Méretes cicának amúgy is méretes kép jár.

Eliza bundaszínét ti hogy hívjátok otthon? A kék hiúz...
Mennyire aktív macsek? Macskacifántos történeteit szívesen olvasnánk...

Nekem nagyon tetszett a hatalmas bundázata, ránézésre is látszik, hogy selymes és puha, van mit dögönyözni rajta. A kis vörös meg miféle szerzet? Ránézésre házimacska, farkát nézve viszont nem. :-P
Jól mutatnak egymás mellett. Megfuttatja egyik a másikat néha?

Lesz mit írnod, kezdetben biztosan sok kérdést fogunk feltenni... hogy az olvasásról ne is beszéljünk. Majd számolj be kérlek az élményeidről, hogy milyen volt így egyben olvasni a fórum egy részét vagy egészét visszamenőleg.... Jó sokat termeltünk, ugye? A weboldalt is megnézted már, vagy csak a fórumot?

Szép estét gazdikák.
Gazdi2

ElőzőKövetkező

Vissza: Ragdoll macskák fóruma