MNYÁÁÚ - Általános cicaduma

Hazai fórum a rongybaba cicákról

Re: MNYÁÁÚ - Általános cicaduma

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.12.21. 07:29

Kedves Gazdi!
Korán keltél vagy későn fekszel le? :)
A ragdoll története mindenképp szövevényes, annyi biztos, hogy a mi Cicusaink igazi csodák. Ezen a nevezetes napon, írhatom bátran: Isten ajándékai.
Nagyon nagy a paletta, hogy ma ki mit vár :lol: Részemről dúdolgatom Ákos: Utolsó hangos dal- nótáját :)
Hajat kéne mosnom, de nem tudom érdemes-e ? :)
Remélem akik ma félnek a világ végétől, holnap nem lesznek csalódottak nagyon.....
Gazdi, menjek konzerveket venni magunknak is?
Jaj de jó lenne pár Cuppi-s kép mára. Gazdi 1 ( Téged hogy hívnak? :) )légyszí rakjál fel párat. Sziasztok
Anna

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.12.21. 16:35

Juhé, időt nyertünk, világvége elhalasztva. Én már hajat is mostam, mint boldog túlélő szép akarok lenni. Cingi átaludta az izgalmakat.
Most már csak a karácsonyt kell túlélni :)
Bigi, a cicawc szuper . Rendesek a lányok, hogy megosztoznak rajta. Azt hittem a cicák külön illemhelyhez ragaszkodnak. Remélem Cuppi és Floki is megkapják végre a csomagjukat. Vészesen közeleg a karácsony.
Írjatok meg, hogy Ti is túléltétek-e ezt a napot! Remélem, hogy nem maradtam egyedül a bolygón :cry:
Anna

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.12.21. 19:12

Anna: még mi is élünk :D ennek örömére csak le kéne mosni az ablakokat :alarm: jah és Cingi képeket kérek karácsonyra !!! :-P
a macska történelemből engem még a ragamuffin rokonság érdekelne, hátha Gazdi erről is tud valamit :)

Brigi: tök jó az új cica wc. A lányok pedig nagyon szépségesek továbbra is :)

Gazdi: remélem megkapják a cicmókák időben a csomagot. aztán majd tessék mesélni és videókat feltölteni , hogy hogy szuperál :)

update :
megrendeltük hétfőn Herci új cicajátszóját,mára ígérték de sajna ma azt mondták az alpha zooban , hogy talán holnap hozzák, de nem biztos ...
Gazdi a ti csomagotok megjött már ?
smucesz

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.12.23. 02:51

Csing-ling-ling!

Anna, azon a korai órán még így is frissen kellett lefeküdnöm. Tudod, az időkibővítő... megkerült. (Nem megkergült!!) :o
De ki gondolta volna, hogy utólag az időbélyegzőn fogsz csemegézni? :D

Ami a csomagot illeti. Természetesen nem jött meg. Általában 3-7 nap szokott lenni egy nyugati partról érkező küldemény, de ez most nem jött össze. 15 év alatt ugyan csak egyszer történt velem olyan, hogy 3 hétnél tovább jött egy küldemény, de az viszont utána sem ért ide soha, úgyhogy végül újra el kellett küldjék. Most azért bízom benne, hogy nem így lesz, különösképpen, hogy a postaköltség borsos volt, a termék árával megegyező összegű. Ebből is látszik, hogy becsüljük meg a Magyar Postát. :-P Már megnéztem a jövő évre szóló 2013-as emelt árú díjszabásukat, csak hogy tudjam, mi várható jövőre. A szokásos apró emeléseket hajtották végre, végül is nem vészes.

Így aztán az újabb macskajáték képek és filmek még váratnak magukra, nekünk pedig legfeljebb a Panic (pánik) maradt, ami a rémüldözést illeti a megérkezni nem akaró Panic Mouse csomagot illetően. :jezus: :jujj: Cuppiról viszont Gazdi1 feltölthetne robotporszívó elöl menekülő akciófilm részleteket (képeket), esetleg próbáljátok meg, hátha beadja a derekát. Én már többször mondtam neki, hogy a karácsonyi varázssütiket is bemutathatná, annyit még elbír ez a macskafórum (ha pedig a cicabarát konyhatündérek és önjelölt cukrászbemutatók fotói mégis elárasztanának minket, úgyis bepakolnám őket egy különálló témába). Most karácsonykor tehát szabad a vásár, mindenki mutassa csak be, hogy mit sütött a családnak, a linzertől, a mézeskalácson át a puszedliig. Majd a bajszosok megszakértik a nyalánkságokat. :doromb:

Anna, a világvége históriádon csuklottam és kuncogtam magamban egyszerre... ezt tényleg komolyan írtad, vagy csak meg akartál minket nevettetni? Persze csak viccből kérdeztem, úgysem hiszem el neked! Sőt, másnak sem.
Egyáltalán volt valaki a bolygón, aki ezt a média által szándékosan félreértelmezett és még butábban felvezetett blődliséget, ami persze a szokásos módon minden létező tudományos alapot nélkülözött, egyetlen percig is komolyan vette?
:nem: Ne akarjatok meggyőzni, kivételesen költői kérdésnek szántam.

Szerintem most már Briginek van a legprofibb macska toilettje az Óperenciás-tengeren innen.

Azt a WC-t nem láttátok, amit nemrég említettem nektek, illetve kérdeztem? Ami egy öntisztító szerkezettel van ellátva és kimossa a benne lévő - mosható - almot minden használat után? Automatikusan lekanalaz, átforgat, tiszít, és mivel komplett gépészettel kapcsolódik a meglévő WC bekötéshez (!), öblít, ürít gombnyomásra vagy akár automatikusan! Úgy rémlik, hogy 70.000 körül volt az átszámolt ára és a forgalmazó nem postázott Európába...

Ha még nem láttátok volna, megkereshetem, egy misét megér... úgyis most jön a karácsony (pechesek vagyunk, világvégét vártunk, de nekünk már csak ez jut, karácsony.... ehhh), templomba meg már nem jár senki. Már ami a cicákat illeti. Na jó, esetleg a templom egeréhez bekukkant néha egy kócos, toprongyos csavargó kandúr, de úri macskák betakarva, ágyból nézik a tévében az ájtatoskodást és hozzá tömjénszagú egeret markolásznak... esetleg majszolnak. De csak úgy 5-6 másodpercig, aztán valamelyik gazdi úgyis elkapcsol a "Karácsonyi mutáció" c. horrorra (18) az RTL-en, vagy "A Télapu 4 - Az utolsó mikulás második bosszúja" c. szupermozi vígjáték-paródiára (6) a TV2-n, esetleg a "Hull a pej, hess fehér ló!" című kancanevelési tanácsadó dokumentumfilmre az Animal Planeten.

:karacsonyfa2:

Mise-mise miskete.... na szóval az a lényeg, hogy karácsonyra kellene valami szép vers a cicáknak. Ki ért egyet?
Vagy kettőt?
Gazdi2

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.12.24. 23:49

Nagyon Boldog , dorombolós karácsonyt Kívánunk mindenkinek!!!!
Adri, Zsolti, Hanga, Petra, Herceg és a görcsök (Melody, Zack, Faraway, Mistique)
smucesz

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.12.25. 10:43

Nagyon boldog és békés ünnepet kívánok !
Cingi éjjel szerenádot adott, az ablak kaparással kisérve. Jól időzített. Talán napközben mi is alszunk majd vele együtt.
Gazdi, remélem jön a vers hamar.
Anna

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.12.25. 12:32

Boldog karácsonyt a fórumlátogató cicagazdiknak és szőrmókjaiknak egyaránt! :hoember:

Cuppi tegnap magából kikelve kereste a fa alatt az ajándékát. Sokáig méltatlankodott még később is, mert nem találta meg. Ellenben az új robotporszívót a papírból kicsomagolást követően felismerte a méretes kartondobozán! Azt a nyaknyújtogatást, amit eztán rendezett... még gúnárok is csodájára jártak volna. Aztán a lesokkoló megdöbbenését a dobozról lekerült csomagolópapír varázsa váltotta fel.

Annának jelzem különösképpen, hogy ezek mi történt (hiszen Cingi ciga is papírokat kaphatott ajándékba, meg dobozokat). Cuppi beletelepedett az őt minden oldalról körülvevő porszívósdobozról lekerült óriás csomagolópapírba. Elhelyezkedett és konstatálta, hogy milyen nagyon jó belül... hangulatos fény szűrődött be, nem látott ki, mi pedig nem láttunk be. Rövidesen el is aludt a papírzsákban. :-P

Floki sem tudott békén maradni, jött ment, látszott rajta, hogy nem tudja hova tegye a karácsonyfát meg az éterből áradó énekhangokat. Így aztán rákezdte és jókat nyávogott, pedig általában csendben van.

Amikor Cuppi felébredt, ő is rázendített, így a karácsonyfa alatt kapott vacsorát. Azt a macskazenét, amit előadott! :-) Majd igyekszünk ezentúl felvenni a szóbeli megnyilvánulásait is.

A három kiscica könyvvel is haladtam, de még szükség lesz pár alkalomra, míg a végéig jutok, mert minden lapja nagyon munkás. A végeredmény viszont szép lesz, lásd korábban feltöltött demo.
Gazdi2

HozzászólásSzerző: bigi02 » 2012.12.25. 14:04

Sziasztok!!

Nagyon Boldog Karit Mindekinek!

Kedves Cuppi: Ez a vilagvege marhasag csak annak erte meg,aki egy csomo penzt kereset a sok hiszekeny emberen.
Gazdi1 lecci mutasd meg a macskas fotokat meg a karacsonyi mezeskalacs gyujtemenyeket! Biztos fantasztikusak lettek!!!
Sajnalom,hogy nem jott meg a csomag...biztos ujra meg kell majd rendelned. :(
Cuppirol viszont varjuk a robotporszivo elol menekulos akciofilmet! :)
En meg nem lattam azt a csoda wc-t amirol irtal..szivesen megneznem...

Draga Anna: A vilagvege persze biztos sok embernek csalodas volt,de en nem igazan banom...
A csajok imadjak az uj cica wc-t.Nem irigyek egymasra,szivesen osztozkodnak :taps: Kaptak meg par jatekot,de a dobozoknak orultek a legjobban!

Kedves Smucesz:En mar tegnap kitakaritottam,ma mar csak a baratokat varom egy kis suti evesre! A Ragamuffin rokonsag engem is erdekelne,ki mit tud rola? :o

Most rohanok ebedelni az osokhoz! :karacsonyfa1:
bigi02

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.12.27. 14:15

Sziasztok!

Sajnos nem jutott idő versikére még, nagyon sűrűn telnek napjaink az újévig, az már biztos. Remélem szilveszterre azért még összejön. :taps:

Brigi, remélem, hogy újra azért nem kell rendelnem, max újra küldneniük. A küldemény különben november végén lett kifizetve, amikor postázták. Egyelőre várunk és bizakodunk. Így maradhatna a jó idő :sun:, mondjuk úgy tavaszig.
Gazdi2

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.12.28. 17:13

Most néztem a csomagunkat és ma már becsekkolt Hungária határán. A régóta változatlan státuszú küldeményinformáció változott, íme. Ennek fényében, remélem, hogy jövő héten megkapjuk.
Cuppi is!

:ezigen:

USPS.jpg
USPS.jpg (195.21 KiB) Megtekintve 4035 alkalommal.
Gazdi2

ElőzőKövetkező

Vissza: Ragdoll macskák fóruma