Krampuszkák és Cicagazdik!
Remélem megteltek a macskacsizmák zörgős csokipapírokkal és egérszagú virgácsokkal!
Újra itt vagyok! Gazdi jelezte, hogy még egy kis csúszás lesz az ígért macskakönyvekben, de már küszöbön van a feldolgozásuk. Herceg cica bundáját és "fenséges" mikuláscicomáját alaposan megcsodáltam. Valóban "felséges". Ugyanakkor mintha tükörbe néznék. Hát ez meg hogy lehet? Ti is látjátok amit én?
Mostantól vigyázni kell, nehogy összekeverjem magam, miközben a fórum képeit tekergetem fel és le.
A lányok műtétjéhez gratulálok. A szédelgésre még most is emlékszem, én is teljesen kába voltam. A gallértölcséreket pedig - bár nem javasolt idő előtt eltávolítani - minden cica utálja, de a gazdik sokkal jobban! Azért jó, hogy figyeltél rájuk Brigi, mert bizony könnyen kiszedhetik idő előtt a gyógyulófélben lévő sebből a varratokat... én is kicibáltam egyik másik végét, de szerencsére addigra már összefort a heg. A bundánk néhány hét alatt kinő és hűlt helye lesz a műtéti helynek. Floki cica hasa viccesen kék volt, ő színes fertőtlenítőt kapott. Még 3 hét múlva, összenőtt bundával is kék volt a hasa.

Nem tudom mit gondolt magában, de nem nagyon panaszkodott.
Folytatódik a Macskajajj és a többi téma is rövidesen... addig is bemutatok egy érdekes jelenetet. Gazdi2-nek valaki hozott egy autónyi holmit, hogy adja el a Vaterán. Köztük volt egy méretes plüss elefánt. Mivel Gazdiék egyfolytában fényképeztek, pakolásztak és a számítógép között ingáztak, az én hátamat senki nem vakarta meg. Ezért megkértem az elefántot, ilyen furcsa pofájú állattal még úgysem beszélgettem. Gazdi1 megörökítette, hogy aztán mi történt.
Remélem már várjátok a további meglepetéseket is...