Cuppi cica: Teljesen egyet ertek veled! "Herceg fotói egyszerűen lebilincselőek. A jól elkapott, tágra nyílt szemű arckifejezésével pedig annyira humoros, hogy azonnal kacagásra késztet
Koszonjuk a lanyok nagyon elvezik a cicavarat nekunk pedig kulon szorakozas ahogy jatszanak kergetoznek,vadasznak,egymasra es a mu egerkekre
Szerintem Cuppi cica neked es Flokinak is remek dolgotok van! Cicavar nelkul is el vagytok kenyesztetve!
Mi a fantasztikus kertet irigyeljuk egy picit de vigasztal hogy nyaron mar kimehetunk a teraszra!!Szerintem Floki cicanak azert kell tobbet ennie hogy birja vedeni a territoriumot.Biztos sok a kobor macsesz es o a Ti Arnold Schwarzi-mircitek!:-)Jobbulast neki.Van egy olyan erzesem hogy egy kis kenyesztetes es jobban lesz..
Cuppi pihend ki magad mert par nap es Floki edzo visszater!!
A suly-os kerdest koszonom.Azert erdeklodtem csak mert Yuki most 3,8 kg Sora pedig 3,3kg...ez normalis?
Smucesz: Hanga milyen szep nev!! 5 eves akkor mar igazi nagylany!
"Alvilág Urai"??? Meg nem hallottam rola,de rakeresek a nete..ahogy jon a hideg ido egyre inkabb szeretek itthon lenni,forro csokit iszogatni es jo kis konyveket olvasgatni!
A kepeid tenyleg fantasztikusak! Majd mi is igyekszunk felzarkozni...
Videot megneztuk es csak gratulalni tudok hozza! Az ugras elotti riszat mi is mindig megkacagjuk foleg Yukinal aki percekig keszul egy jo ugrasra...
Videos kerdes.Sikerult videot csinalni atalakitani mar csak a hangot kene levenni es egy jo kis zenet alamixelni...segitenetek?
Ha jol lattom Hercegnek hosszabb lett a szore es sotetebb lett a pofikaja is! Imadnivalo ahogy fekszik a kanapen!!!
Szep estet!