Sziasztok!
Koszonjuk a kedves fogadtatast
Gyors valaszolok a kerdesekre.
Smucesz: Igen Sora a kis "monoklis"

A neve japanul "eget" jelent,a kek szeme miatt gondoltuk jo nev lesz neki.
Yuki pedig "havat"jelent mivel neki kicsit vilagosabb a bundaja.
Herceg gyonyoru!Felseges banasmodban van resze!Lattam ahogy a lanyaid kenyesztetik es a cicabutor is megtetszett.Mar en is rendeltem egy "kis varat" remelem jovo heten megjon a csajoknak.Nagyon varjuk mar!
Fantasztikusak a kepeid!Tehetseged van hozza! Az a pofika amit Herceg fultisztitas utan vag!!!! Meg napok mulva is mosolyt csalt az arcomra!
Anna: Koszonjuk!Mi is orulunk hogy vegre itt lehetunk es sikerult regisztralnunk.
A lanyokat ket kulon alombol vettuk.Eloszor csak egy cicust akartunk de aztan meglattuk Sorat es beleszerettunk.

Kesobb derult csak ki hogy a tenyesztok ismerik egymast es az apuka kozos.Az elejen nem igazan jottek ki.Yuki mar km-rol fujt Sorara aki nagyon akart jatszani...Aztan szerencsere 1 het alatt osszeszoktak.Sora az idosebb o aprilis 29.-en szuletett,egy igazi orokmozgo.Yuki majus 11.-i,de nagyobb es a nyugisabb is mint Sora.Rengeteget jatszanak,ugralnak es persze alszanak.Majd igyekszem sok kepet feltolteni.
Yuki olyan kis ugyetlen mint a te Cingid.
Anna írta:. Bár, hogy ügyetlen, az Cingi esetében tuti. Pár napja melléült a széken.Néha mellé is ugrik. A kancsalságra fogtam

Jah es Yuki is kancsal.Sokszor percekig keszul egy ugrasra es meg igy is melle ugrik.Imadjuk!
Amugy nagyon tetszik Cingi bundajanak szine,kivancsi vagyok kesobb mennyit fog sotetedni.
Kedves Cuppi cica: Koszonjuk hogy itt lehetunk a tartalmas leveleket es a sok segitseget:-)Igyekszunk majd beilleszkedni es megosztani az elmenyeket es tapasztalatokat.
A bundad egyszeruen felseges!!!Minden cica ilyenre vagyik.A gazdid pedig nagyon ugyes hogy ilyen profin osszehozta ezt az oldalt.Azert segits neki mert nelkuled elveszne.
Floki cica is nagyon szep cicus.Azt hittem a hazi macskak kisebbek,vagy csak Floki ilyen szep nagy?Biztos egy csomo olyan helyre elmaszkal ahova Cuppi nem mehet,ezert minden ujabb szagminta egy uj elmeny lehet.
Meg sose talalkoztam macskamentaval,ti meg csak igy kiszurjatok a kirandulason.Kis mazlistak!
Szep estet mindenkinek!