Háááát, akkor most lesz célszerű visszakeresni, amit írtam a GEOS-ról és látni fogod, hogy az szépen összeklappol az általad most nyert infokkal.
A GEOS bizony csak egy jópofa móka volt annak idején, ám a tényleges gyakorlati szempontból igencsak halott megoldás volt a C64 op. rendszerét tekintve (értelemszerűen a floppy-s berkekben).
Nekünk, embereknek is kéne jó hosszú lompos farok, akkor tudnánk vele egyensúlyozni, pl. amikor leesünk a hokedliről a portörlés során, vagy amikor kiugrunk a 3. emeletről, netán amikor egy beázott közlekedésirányítási fényjelző készülék javítása közben elsodorják alólunk a hosszú létrát. De elég rövid farkincánk van és az is belül.
Cuppinak a hasán alaposan lelóg a bundája, így ő is gyakran hasonlít a hiúz nevű nagyobb rokonaira ezen vonását tekintve. A gallérja pedig most kezd el nőni és télire lesz belőle igazi, dús macskasál. Ezt hívod egyenletesnek?
Egy elhíresült képe a Macskapofák oldalról.
http://www.cuppi.hu/Kepek/Galeria/Cuppi007-06.jpg
Lehet, hogy vele egyvonalból kellene fotózni, hogy ezen tulajdonsága jobban kiemelkedjen, mert magasabb szögből nézve kevésbé látható.
Más.
Bigi válaszolt minden üzenetemre és most már teljes jogú tag. Remélem jól állja majd a kérdésekkel való bombázását, majd utána mi is az övéit.
A fórum kifelé és befelé üzengetéssel kapcsolatos funkciót még nem teszteltem, ennek köszönhető, hogy első válaszait nem kaptam meg.
Lányok! Ugye segítetek? (Persze csinálhatnék magamnak egy másik felhasználót és próbálkozhatnék úgy is, de inkább benneteket vonlak be.)
1) Szeretném, ha küldenétek nekem egy-egy rövidke privát üzenetet, mindegy mit. Ezt bármelyik hozzászólásom mellett a PÜ ikonra kattintva lehet megtenni.
2) Szeretném, ha küldenétek nekem egy emailt, mindegy mit. Ezt minden bármelyik hozzászólásom mellett (jobbra) az email ikonra kattintva lehet megtenni.
Nagy segítség lenne!
Cuppinak valóban Floki a pánik. Denevérmorgásnak hívjuk azt a mélyről jövő ördögi hangot, amit kiad, valahányszor Floki a közelébe ér. Na és persze még évek múltán is mindig fúj, mint egy mérges kis oroszlán. Floki ilyet sosem tenne, ő aranyos, kedves, bújós, puszizkodós. Ellenben viszont a kinti zord világ és a farkastörvények (kandúrtörvények?) megedzették: amikor csak alkalma nyílik rá támad, verekszik, kigáncsol, megkerget, lesből rárohan... szóval valóságos macskakommandó van odakint, ha közösen kivonulunk. Mire jó egy kert, ugye?! (Jó dolgunk van, valljuk be!
De a ciccmicceknek is.)Az erkély befüvesítésén nem gondolkoztatok még?
Sziasztok!

(nem írtam át semmit a címzettnél, csak szöveget és küldést nyomtam)
megkaptam az emaileket és a privát üzieiteket, így jelentem, hogy az üzenetküldő rendszer ezen funkciója szerintem kiválóan működik.