CICAPOFA - Ragdoll képek

Hazai fórum a rongybaba cicákról

Re: CICAPOFA - Ragdoll képek

HozzászólásSzerző: Cuppi cica » 2012.09.05. 23:30

Pat-Pat!

Hát remélem, hogy izgalmakkal teli történet volt és megérte végigborzonganod.... A végén láttad Flokit, ahogy elsőként helyszínelt?

Elárulok még egy titkot... készül a folytatás, merthogy mindig a trilógia az igazi. Az első két részt még mindig lehet fokozni... :!: :!:
(Trailer: Kiszivárgott, hogy "A 3. utas a patkány" c. folytatásban hősünk személyesen is találkozik a szereplőkkel... Floki, Gazdi2, majd Cuppi és még Gazdi1 is.)

Ezen a legújabb hangulatos megvilágítású alkotásodon ismét remekül mulattam. :taps: :-P :taps: :lol: :D :cool:
Nektek sem kell egy kis vidámságért a szomszédba menni.... na meg egy zsákbazacskáért sem.

Most már ideje Cingiről is látni egy-két újabb macskaságot.
:o
Cuppi cica
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.09.07. 07:14

Herceg ma kereken 4 hónapos :)
Csatolmányok
DSC01566.JPG
DSC01566.JPG (165.71 KiB) Megtekintve 7030 alkalommal.
smucesz

HozzászólásSzerző: Cuppi cica » 2012.09.14. 12:22

Sziasztok Cicapofák!

Pupó cica erre járt és benézett hozzánk egy ajtónyíláson keresztül, amit az egerek rozogára rágtak. Hozott nekünk Mimi társáról is egy képet (mindketten tagjai a korábban látott Kukorcica-kommandónak). Mimi szünidei matinéját nézte éppen. Méghogy nem látnak a macskák egy síkképernyőn? Tévedés!
Csatolmányok
Pupó cica kíváncsi.jpg
Pupó cica kíváncsi.jpg (175.12 KiB) Megtekintve 7018 alkalommal.
Mimi matinét néz.jpg
Mimi matinét néz.jpg (210.02 KiB) Megtekintve 7018 alkalommal.
Cuppi cica
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.09.14. 18:40

Sziasztok!

Jajj de édesen tévézik az a cicó :)
Néha Herceg is nézi, de nem ilyen elmélyülten :)

Mi is hoztunk pár új képet.
A kiskandúr már nem is olyan kicsi ... már majdnem háromszor akkora, mint amikor elhoztuk. nagyon sokat nőtt az elmúlt pár hétben és nem csak hosszában, hanem izmosodott és tömörebb is lett valahogy :)
Csatolmányok
DSC01866.JPG
DSC01866.JPG (108.34 KiB) Megtekintve 7016 alkalommal.
DSC01831.JPG
DSC01831.JPG (72.75 KiB) Megtekintve 7016 alkalommal.
smucesz

HozzászólásSzerző: Cuppi cica » 2012.09.30. 01:53

Jelenet egy nyaralásból. Gazdi1 képe Cuppiról és ... rólam.

Ahogy itt látom, még a megkezdett mondatomat sem fejezhettem be ... :rosszall:
Csatolmányok
Cuppi és Gazdi.jpg
Cuppi és Gazdi.jpg (245.55 KiB) Megtekintve 6995 alkalommal.
Cuppi cica
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.09.30. 17:01

Jaj de jó ez a közös fotó!
Cuppikám, örülök , hogy engedélyezted. Jól mutat melletted a Gazdi. Habár nincs olyan szép bundája, mint Neked, azért Ő is nagyon csinos :) Te is szeretsz karnyújtásnyira ülni? Cingi haverod nem egy ölbecica :(
Más...
Nem zavar, hogy Gazdi éjjel kopog a gépen? Virrasztasz mellette vagy inkább Gazdi 1-et részesíted kegyeidben?
Remélem jól telt a mai napod is, most igazán kellemes sütkérezni. Pláne ilyen kényelmes székben :)
Anna

HozzászólásSzerző: Cuppi cica » 2012.10.01. 18:30

Szia Anna!

Örülök, hogy azért nem égtem be annyira a selejtes bundámmal. :lol: A kép nem most készült, hanem kb. 2 hónapja.

Cuppi nagyon szeret mellettem lenni itt a gép előtt ülve (mármint én itt ülök, ő meg mellettem fekszik egy széken), vagy épp Gazdi1 ölében aludni TV nézés közben, de ott csak akkor, ha már beköszönt a hidegebb idő. Amíg nyár van, addig nem jön ölbe és ágyba, a lakás különféle pontjain létesített durmolóhelyeinek egyikén alszik... konyhaszék, box, függőágy, szállítókosár, kanapé, növény mögött a sarokban... elég változatosan osztja be az éjszakai programjának helyszínét.

A billentyűzet nagyon halk, Cuppi pedig a mozis hangerővel dúló háborús filmek alatt is rém jókat horpaszt, még harcol is álmában, mert látni, ahogy bokszol. Éjszaka pedig szinte mindig kijön mellém a hálóból a számítógéphez és otthagyja Gazdi1-et (magában aludni), aki mellett már ő is kétszer elaludt, de végül arra ébredt, hogy én még mindig nem vagyok ott, így megkeres, hogy azért velem is legyen egy kicsit. :-P

Aztán hajnali három-négy között arra ébred, hogy nagyon éhes és jujj, már megint nem vagyok ott! Akkor rohan megkeresni, hogy még elcsípjen egy kis potya cica-zabát. Néha lemarad...
:ordit:
Cuppi cica
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.10.01. 21:29

Ma reggeli kép, madárles.
Csatolmányok
IMG_20121001_212327.jpg
IMG_20121001_212327.jpg (201.95 KiB) Megtekintve 6992 alkalommal.
Anna

HozzászólásSzerző: Cuppi cica » 2012.10.02. 00:25

Nahát Anna, mindig csak szerénykedsz és micsoda gyönyörű képet hoztál most Cingiről, az állam leesett.

Egyrészt, mert pompás a bundája (látszik a már növekvő sálgallérja), másrészt mert gyönyörű ragdoll-kék a szeme, harmadszor azért, mert nagyon délcegen kihúzza magát, jó ránézni, negyedszer pedig azért, mert nagyszerű a megvilágítás, a fény-árnyék hatása és a szemében tükröződő csillogás.

Mivel ritkán küldesz képet Cingiről, jobban szembetűnik, hogy milyen nagyot nőtt, mióta utoljára láttuk. És kékült is.

Mi mostanság a kedvenc játéka?
Amikor az ablakban van, akkor "nyekeg" és mozgatja a száját miközben madarakat lát?

Köszönjük a szép képet. Most már én is el vagyok maradva, úgyhogy pótolni fogom, Gazdi1 az elmúlt pár hónapban 600 képet készített, az is lesz egy éjszaka, míg a helyükre illesztem őket a saját rendszerünkben. Cuppi nemrég, az előző cikk írása közben kijött, aztán lakomázott, majd tett egy kört, utána megint. Eldobtam neki egy egeret, de nem akart egyedül játszani. Egy ideje mellettem horpaszt és most még csámcsog is álmában, de néha olyan hangosan, hogy már rá kell szólni, mert még én is éhes leszek.
:-P
Cuppi cica
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.10.02. 08:38

Hűűű , Anna ez a kép csodás . :taps:
Cingi gyönyörű !!

Gazdi, ti meg aranyosak vagytok ahogy sziesztáztok Cuppival :)

Herceg is ilyen, folyton a nyomomban van, követ, de annyira, hogy folyton a lábam alá/elé szalad :)
Ha leülök rögtön ölben van és ha ne adj isten le mernék feküdni akkor rögtön a mellkasomra vagy a hasamra telepszik.
Rettentően ölbe cica lett, de neki még ez is jól áll :)
smucesz

ElőzőKövetkező

Vissza: Ragdoll macskák fóruma