MNYÁÁÚ - Általános cicaduma

Hazai fórum a rongybaba cicákról

Re: CICAPOFA - Ragdoll képek

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.09.03. 05:17

Sziasztok!
Hát nem vagyok a szavak embere, főleg ha szükség lenne arra, hogy meg is értsenek :) Stressz állapotban, teljesen blokkolok. Persze később, magamban már olyan jókat tudok " mondani". :)
Igazán a gyerekeimet sem tudtam soha megvédeni az iskolai konfliktusokban- erre céloztam.
Luca sok infót leírt, szegény körmölt szorgalmasan. Emiatt sajnáltam.De én részemről valahogy lekezelve éreztem magam. A Walesi bárdok idézetet is ez az érzés hozta elő ;)
Tegnap reggel a hirkereso.hu is vidámabb olvasmány lett volna.
De azért Luca bejegyzéseit végigrágtam becsülettel, így a Leonardo-t majd ki is próbálom egyszer.
A maine coon topikban van IROMI néven egy ragdollos gazdi, de ő ritkán ír. A cicája Eliza, és van maine coon-ja is.
Az tényleg lehangoló fórum, és Gazdi mindent bele, hogy ez a fórum továbbra is megszépítse minden napjaink :sziv:
Itt Te vagy a szóvívő, mi Adrival a lelkes közönség :)
Gondolom Gazdi 1 is a mi táborunkhoz tartozik. További békés fórumozást Mindannyiunknak, Ámen.
Anna

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.09.04. 00:42

Úgy lesz, ezek után is, ahogy írtad Anna, rajtam nem múlik, csak a közönségen. Amúgy Gazdi1 is itt kezdi a napot szerintem... én meg itt végzem.
Adri, ismét nagyon helyes A macskabűvölő c. remekmű. :taps:

Mostanaság nagyon kevés idő jutott arra, hogy írkáljak, azt a keveset is más kötötte le, mint láthattátok. A vita szerintem nem volt igazi "vita", inkább jelzések, majd megbeszélés, végül az arra kapott reakciók összessége.
Mindennek fényében elkészítettem a házirendünket, ami igencsak leegyszerűsíti a jövőben a hasonló esetek kezelését, illetve az új tagoknak a szabályok alapvető tisztázását. Ha lenne hozzá kapcsolódó észrevételetek vagy kiegészítenivaló, akkor szívesen várom a javaslatokat.
Érdekes, hogy nektek nem volt semmi hasonló gondotok, fel sem merült és szóba sem jött ilyesmi... ;) És ez kellene, hogy természetes legyen.

Cuppinak ma ugyancsak melege volt, mert újra kitört a kánikula. Most este a klímát ismét be kellett kapcsolni, mert a lakás egyes pontjain már izzasztó lett a levegő, Cuppi is úgy kinyúlt, mint egy sózsák.

Hogy addig se szenvedjetek hiányt érdekes történetekben, itt van egy kis patkányos história, ami azért érdekes, mert Cuppi is szereti a patkányokat. (Jól megpofozni.)
A patkány személyiségi jogainak lejárata miatt a linket Floki kikaparta innen.

A HANGOT TESSÉK MÁR ELŐRE BEKAPCSOLNI ÉS JÓL BEÁLLÍTANI, MERT ANÉLKÜL NEM LESZ ÉLVEZHETŐ.
A linkre rákattintva a programot le kell tölteni és futtatni (megnyitni). Természetesen vírus és kémprogram-mentes. Futtatást követően a prezentáció már magától indul, jó szórakozást.

Majd írjátok meg, milyen élmény volt. :D
Gazdi2

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.09.04. 20:19

Sziasztok. Jól látom, hogy Herceg úrfi egy új szerzeményen trónol? Nagyon puha, kényelmes kosárka, biztos szereti.
Azt álmodtam ,hogy Cingi leesett az erkélyről. Olyan valóságos volt, igazi rémálom :cry: Jó volt felébredni, ma reggel arra sem haragudtam, hogy azzal ébreszt, hogy a hajam húzogatja :) A patkányos filmet kihagyom Gazdi. Az exe megnyítással valamit mond a fiam, amit nem értek. De én egyedül nem tudtam letölteni.
Hát tényleg kell a klima, nyárias az idő. A rigók eltűntek, de van helyettük denevér! Fura.....
Nagyon szép estét Mindenkinek.
Anna

Re: EGÉSZSÉG - Ha hány a macska

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.09.05. 01:14

Ahogy látom, a végére értünk az eddig feltett kérdések kapcsán nyitott témáknak. Ennek szívből örülök, mert ez azt jelenti, hogy lassan kitárgyaltuk a dolgok jelentősebb részét.

:star: :star: :star:
Gazdi2

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.09.06. 20:23

Őszinte leszek, a videókra nem volt gyomrom , a képek eléggé betettek a reggeli kávé mellé :jujj: :)

És ezt még lehet fokozni ??? Akkor ezek nem vándor, hanem bátor patkányok.
Hát ilyenkor már valahogy kevésbé irigykedem a kertes házikóra :-P

Anna: remélem csak a beiskolázás izgalmai tartanak távol tőlünk és majd hozol nekünk Cingi fotókat :)
smucesz

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.09.07. 19:49

Sziasztok! Annyira jók a Ti cicás képeitek, ez a legutolsó is Hercegről.
Ugye nem gond, ha én nem fotózgatok? Bár anno a Kölcsey-be fotó fakultációra jártam, akkor utálhattam meg a fényképezést :)
Tényleg sok a dolgom mostanság, de azért reggel itt kezdek :) Hát ha horror a patkányos alkotása Gazdinak, akkor inkább kihagyom, mert amúgy sem csípem a rágcsálókat :red: Sok-sok cicás videót kérnék helyette. Adri, Te nem videózod Herceget?
Szép estét Mindenkinek.
Anna

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.09.07. 21:32

Háhá, hogy eltátotta a száját a kis ünnepelt! Aranyos kép és persze megint éppen az az egy tizedmásodperc lett megfogva, amitől fotó a fotó.

Hercegnek és Cinginek milyen hangja van? Nyávogást is lehetne feltölteni ide... Cuppi pl. nagyon változatos hangokon tud panaszkodni, méltatlankodni vagy épp viháncolni. Tud beszélgetni, úgy, hogy válaszol minden kérdésre (ha akar) és amikor ezt valaki "külsős" hallja nálunk, mindig azt mondja, hogy hihetetlen, ez a macska beszélget veletek... megint máskor énekel, sőt trillázza és még cincogni is szokott, rendkívül magas és vékony hangon, de azt már mi sem bírjuk nevetés nélkül megállni. :lol: Néha annyira furcsa hangokat ad ki, hogy látszólag még ő is meglepődik.
Mostanában új szokása van, olyan hangosan kezd dorombolni, hogy végül köhögni kezd.... na meg persze közben hatalmas adag nyers húsokra gondolhat, mert akkorákat nyel, mint amikor egy ember hangosan csuklik. És csak nyel és nyel ... és mi arra ébredünk, hogy a macska a fülünk mellett nyel. Majd helikopter érkezik (ultrahangos dorombolás) végül fuldoklás és újra nyelések... Ezt tehát a legújabb keltésünk. Azt hiszem a digitális ébresztőóra most már tényleg mehet a Vaterára, mert Gazdi1 semmi hasznát nem veszi.

Cingi korábbi képei jók voltak, így nincs kifogás Anna, tessék olykor minket is meglepni pár újabb szerzeménnyel (de ne túlontúl közeliek legyenek :-P , hanem látszódjon az egész macska). Azóta nem volt "félrelépés"?

Adri, nahát, éppen a kisfilmeket kihagyni??! Áhhh, nagy hiba volt. Azok a legjobbak és hatásos zenét is készítettem aláfestésnek.
Szerintem azért is megnézheted, mert éjszakai infravörös felvételek madártávlatból, így nincsenek véres jelenetek köztük, csak Floki pofozkodik. No persze nem kényszer a disznó-orr! :nem:

Herceg a szőnyegrojtokkal is szokott verekedni?

Cuppi kérdezi, hogy mi az a beiskolázás? Cingi is macskaparni fog tanulni? Vagy apportírozni?

CUPPI VAGYOK... :yarn: A GAZDI MOST ELMENT EGY KICSIT, DE NEM IS BAJ, MERT ELFOGLALTAM A HELYÉT GYORSAN. CINGI MIKOR FOG VERSET ÍRNI? MÁR VÁROM. HERCEG MIT SZÓL A GÖRÉNYEKHEZ? :cuki: MOST MEGYEK KAPARNI.
Gazdi2

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.09.08. 08:35

Drága Cuppikám!
Az iskolaválasztással ne foglalkozz :) Szuper a Te magánsulid és a kolesz is veri a lécet.Jók a Tanáraid, épp most értesültem milyen sok nyelven beszélsz :) Elismerésem tudásodhoz.
Cingi még nagyon alul teljesít, korrepetálásra szorul. Vannak cuki hangjai ( pl mielőtt vágtába kezd ), de azért Ő szűkszavú :lol:
Dorombolni is nagyon diszkréten szokott, vagy nekem romlik a hallásom :lol:
Bíztatom, hogy nyísson egy " gazdi fórum"-ot, ahol Ti mesélhetnétek rólunk . De fotókat nem tölthet fel :lol:
Kérd meg a Gazdit, hogy ne szekáljon a fotózással. Gimi óta nem fényképeztem, a cingis képeket a Fiam csinálgatja.
Csak Neked elárulom, hogy a mosógépen kivül semmi masinát nem kezelek :red: ja bocs, porszívóznom is szabad :(
Cuppikám, nagyon nagy hajtóerő nekem a Te okosságod, és próbálom a kis szegről-végről rokonkádat felzárkoztatni. A tegnapi torna óra alatt is volt egy kis " félrelépés". Úgy szaladt be az ágy alá, hogy koppant a feje :) Viszont az erkélyrácsot remekül megülte, úgyhogy még ma is itt van velünk. Ebből most már tényleg sportot űz :lol:
Cuppikám, Te egyedül sosem maradsz az erkélyen? Szép napot.
Anna

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.09.08. 17:29

Anna, kár hogy nem szeretsz fotózni, mert Cingi is nagyon szépséges , szívesen nézegetném a képeit :)

Nyivákolni Herceg is nagyon tud.
Van egy nyekergős nyávogása amit főleg akkor szokott hallatni , ha bújik és simit akar, de ezt használja ha csak úgy dumálni támad kedve :lol:
Meg van egy hangosabb , panaszkodós nyivákolás amit a kajára várva mondogat :-P
Dorombolni pedig mindig nagyon hangosan szokott :)

Néha szoktam videózni, de azt meg én nem szeretem :lol: inkább a fotók.

Ma megvolt az első körömvágás és meglátogattuk az állatorvost egy szuriért is , hát nem volt elragadtatva őfelsége...
smucesz

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.09.08. 20:36

Szia Adri!

És hogy tűrte a karomnyesést őfelsége, Kacor herceg?
Gazdi2

ElőzőKövetkező

Vissza: Ragdoll macskák fóruma