Kedves Gazdi!
Nagyon köszönöm, hogy a kaparófa témát ennyire körüljárod velem. Nagyon szuper, hogy csereszabatosak a csavarok, mert ott tört el az előző is.Hihetetlen összmunka, hogy nem variálják a gyártók a csavar méreteket. Nagyon szívesen megvárnám a Ti mestereteket, addig is gyűjtögetek rá. Cingi szereti a hengert kaparni így is, lényegében nekem a vágyam egy új mászóka

Pont úgy, mint anno a gyerekekkel, akiknek a lego nem is kellett, csak a doboza
Hát igen, korán kezdtem. A gimi után született az első fiam. Ő Új Zélandon él és természetfotós.
Az unokák , akik hetente felüvöltik békés otthonunkat, a 2. fiam remekművei. Cingi elbújik ha jönnek
A 3. fiam is közel lakik a barátnőjével. És végül a 15 éves Legény, aki remélem helytáll hétfőtől a gimiben.
Ilyen kiképzés után nem is csoda, hogy annyi türelmem van a cica neveléshez
Olyan jó, hogy gyártanak már gyógytápokat, Cuppira még hosszú, boldog élet vár minden bizonnyal.3-4 féle étel az nem egyhangú

Ezek egyformán ízlenek is Cuppinak? Nagyon jól tartja magát, Ő rajta tényleg nem látszik az idő vasfoga. Gyönyörű és aktív. Nagyon várom az új videót. Persze tudom, hogy komoly munka összeszerkeszteni, idő igényes. Szép napot!