MNYÁÁÚ - Általános cicaduma

Hazai fórum a rongybaba cicákról

Re: CICAPOFA - Ragdoll képek

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.08.31. 08:52

Herceg halacskáira gondolsz ?
az egy tábla pc és van kifejezetten macskáknak letölthető alkalmazás :D például a halacskák. Ha ráteszi a mancsát akkor a halak gyorsabban mozognak így ingerli, hogy még több halat akarjon fogni :-P Herceg nagyon élvezi ezt a játékot, de van egérkergetős is, bár az nekünk annyira nem jött be.

Anna : ilyen választék mellett hátha találtok valami jót Cinginek :) majd kérünk képet, ha már megvan a szerencsés nyertes :D
Ja és a macskaháló bármilyen erkélyre felszerelhető, a kampókat és a feszítő zsinórt a csomag tartalmazza.
Nem olyan sűrű , mint a szúnyogháló így gyönyörűen szellőzik a lakás, de a cica nem fér ki rajta és harapásálló. fekete, fehér és átlátszó színben van.
Ha googleba beírod akkor sok kép van fent róla.
smucesz

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.08.31. 10:17

Áh, köszi a választ. A tábla PC gyártóját és típusát kérem, mert az a képből nem derül ki :-) Milyen op rendszert futtat a kicsike?

A karmos mancsra hogyan reagál a képernyő? Vagy naponta van manikűr? Netán egyáltalán nem ereszti ki a karmát, met tudja, hogy anélkül is működik?
Okos cica! :taps:
Gazdi2

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.08.31. 10:42

Ez egy egyszerű kis wayteq xtab-70-es. Android op.-al.
(android marketből vannak az ingyenes cicajátékok)

a lányok már gondoskodtak a védőfólia eltüntetéséről :-P de Herceg nem is karmolássza szerencsére (féltünk tőle) de csak pofozgatja a halakat nem akarja kikaparni a képernyő mögül a kis uszikálókat :lol:
smucesz

Re: EGÉSZSÉG - Ha nassol a macska

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.08.31. 17:06

Gazdi!
jelentem működik a napi 2x etetés. Nem is keresi Cingi a száraz kaját este 7 előtt. Vizet is ritkábban cserélem, így az ásványvizet sem sajnálom :)
Nagyon meghatódtam, hogy eszedbe jutott a Fresibe az én nagy problémám :-P
Az ár cetlik nem látszanak, de sebaj- ismerem :(
Vallomással tartozom: nekünk drága :) 20 ezer HUF a maximum. A legkisebb fiacskám most kezdi a gimit és azt hiszem lesznek váratlan kiadásaink. A Fresibe ez a pénz kevés. Azért nézegetem a Zooplus-t. Csak Floki cicusról szólt a vásárlás? Mit kapott? Újra olvastam a cuppi.hu-t, bár lassan kivülről fújom.
Akkor lehet, hogy Cuppi anyukája hazánkban a ragdollok ősanyja? Szép kis beltenyészet lehet :o Szép estét Nektek
Anna

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.08.31. 19:42

Nekem olyan, mintha a Kisherceg nevetne. De ásításnak is cuki :) És mennyire bírja a kiképzést! Cingi undokabb, szinte lasszóval kell elkapnunk, ha ölbe akarjuk venni. Azután pedig hamar lekéredzkedik :(
Adri, szuper képeket csinálsz. Helyes kislányaid vannak. Hétfőn kezdik az ovit? Nincs nagy korkülönbség közöttük, így biztos jókat játszanak együtt. Herceg pedig a kisöccs :lol:
Anna

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.09.01. 06:24

Kedves Gazdi!
Nagyon köszönöm, hogy a kaparófa témát ennyire körüljárod velem. Nagyon szuper, hogy csereszabatosak a csavarok, mert ott tört el az előző is.Hihetetlen összmunka, hogy nem variálják a gyártók a csavar méreteket. Nagyon szívesen megvárnám a Ti mestereteket, addig is gyűjtögetek rá. Cingi szereti a hengert kaparni így is, lényegében nekem a vágyam egy új mászóka :lol: Pont úgy, mint anno a gyerekekkel, akiknek a lego nem is kellett, csak a doboza :)
Hát igen, korán kezdtem. A gimi után született az első fiam. Ő Új Zélandon él és természetfotós.
Az unokák , akik hetente felüvöltik békés otthonunkat, a 2. fiam remekművei. Cingi elbújik ha jönnek :lol:
A 3. fiam is közel lakik a barátnőjével. És végül a 15 éves Legény, aki remélem helytáll hétfőtől a gimiben.
Ilyen kiképzés után nem is csoda, hogy annyi türelmem van a cica neveléshez :)
Olyan jó, hogy gyártanak már gyógytápokat, Cuppira még hosszú, boldog élet vár minden bizonnyal.3-4 féle étel az nem egyhangú :ezigen: Ezek egyformán ízlenek is Cuppinak? Nagyon jól tartja magát, Ő rajta tényleg nem látszik az idő vasfoga. Gyönyörű és aktív. Nagyon várom az új videót. Persze tudom, hogy komoly munka összeszerkeszteni, idő igényes. Szép napot!
Anna

HozzászólásSzerző: Anna » 2012.09.01. 06:47

Kedves Luca! De jó, hogy idetaláltál. Én is megcsodáltam Julietta-t. Hogyan szólítjátok? Gyönyörű és biztos még sok trófeát besöpör. Mesélj hogyan , mivel tartod ilyen ámulatos formában? Gondolom több és speciálisabb "karbantartást" igényel a kiállítások miatt? Annyira fenséges, hogy Cinginek meg sem mutatom a fotóját :) Elvenném az önbizalmát :)
Miket eszik? Jöhetnének ételreceptek :)
És sok-sok fénykép! Nagyon jól fényképezel.
Cuppiról is remekek ezek a képek megint. Mivel játszik? Szívószál? De mintha fénye lenne?
Az erkélyen mindig felügyelettel ücsörög? Megint jól indul a napom.
Így a " hírkereso"-re már nem is jut szerencsére időm. Sziasztok
Anna

HozzászólásSzerző: smucesz » 2012.09.01. 07:34

Szia Luca :D

Mi ismerjük egymást (danady fg-ről xD )
De jó, hogy idetaláltál :)
nagyon jó itt a hangulat és Cuppi gazdi még verseket is költ nekünk :-P
smucesz

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.09.01. 09:49

Kedves Anna!

Népes és több generációs a családod, gratulálunk hozzá. :-)

A csavarokat illetően úgy gondolom, egy helyszíni szemle megerősítésként azért szükséges, de abból indulok ki, amit én tapasztaltam a korábbi vásárlásaim során. A videók jönni fognak.

Sziasztok
Gazdi2

Re: EGÉSZSÉG - A fűevésről

HozzászólásSzerző: Gazdi2 » 2012.09.01. 12:31

Ha megkezdődik a cicusnál a folyamat, akkor bizony hamar kell cselekednetek, mert el fogja kezdeni jelölgetni a lakás és a szobák sarkait... szőnyegből nem távolítható el semmivel a ronda sárgulás, csak a szaga. Néhány napon belül minden sarokba jut majd belőle, tehát az első ilyen eseménynél irány az állatorvos.
Gazdi2

ElőzőKövetkező

Vissza: Ragdoll macskák fóruma