Kicsit lemaradtam,de igerem potlok majd mindent...
Most csak par sort irok mert holnap melo sajna.
Draga Anna: Orulok,hogy ra szantad magad az ivartalanitasra.Tudom hogy nagyon izgulsz,de nem lesz semmi baj,tul lesztek rajta csak az elso par nap kellemetlen.Cinginek is jobb lesz igy.
Sajnos nemtudom milyen fajdalomcsillapitot kaptak mert elo volt keszitve fecskendobe de szivesen megkerdezem neked.A tolcser iszonyu bosszanto lesz neki,de felugyelet alatt neha leveheted madj rola.Yuki cica ha lehet meg bujosabb lett!Imad mellettunk fekudni az agyba,nagyon hangosan tud dorombolni...Imadnivalo! Sora dragam hiperaktiv,imad jatszani,latszik a pofian hogy valami csintalansagon jar a a kis esze.Talan kicsit jobb az etvagya mint a mutet elott volt.A havat imadjak nezni az ablakbol.Eddig 2x voltak kint max 5 percre mert nem akartuk hogy megfazzanak.Sora az orok kivancsi szimatolt es nagyon ovatosan mozgott a ho tetejen.Szerintem elvezte,hogy kint lehet egy picit.Yuki nagyon felenken kijott es egy kis segitsegel a havon csucsult aztan csak nezegette a madarakat...ennyi.
Remelem minden rendben megy majd.Szoritok!
Herceget es persze Cuppit es Flokit is meleg nyavogassal udvozoljuk! Szuperek a kepek csak igy tovabb!
Jo ejt!

Jujj, szegény Cuppi...
egyre jobban hasonlítanak.

Biztos rengeteget dolgoztal rajta.Meg igy felnot fejjel is nagyon elveztem a kis storyt,ha gyerekem lesz tuti elolvasom neki.Szerintem jo ha felkeszulnek ra a gyerekek hogy az elet nem habos torta es sajnos nem mindenki aranyos es kedves,vannak rossz emberek is.Persze csak idovel mindent nem kell oket megijeszteni.
Szinte lattam magam elott az egesz esemenyt.A kepek is segitettek persze.Floki is igazi egyeniseg,akar csak Cuppi.Biztos jol szorakoztok rajtuk.Feldobjak az ember mindennapjait!